2777
2789

پدرشوهرم و مادرشوهرم رفتن میش همه کس غیبتتمو کردن ی موضوعی بین منو شوهرم بود اونم بعد پنج سال نتونستن زبون ب دهن بگیرن چن تام حرف روش گذاشتن از جمله گفتن عروسمون دیوونس ب پسرمون گفتیم طلاقش بده بچشم بگیر اما پسرم بچشو برده براش شوهرمم زنگ زد مادرش گف این چرت و پرتا چیه گفتین مامانش شروع کرد گریه زاری ک من چیزی نگفتم رفته با پدرشوهرم دعوا کرده از طرفی جاریم از همه چی خبر داشت میگه مادرشوهرم کلی دروغ و حرف پشت سرت زده  فقط سپردمشون بخدا چون من شش ماهه قطع رابطم و انقد حالم ازشون بهم میخوره حتی حاضر نیستم صداشونو بشنوم

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

اه و نمیدونم  ولی  نفرین  برمیگرده به خودت  همسایجون مادرزنه همشه میگفت یتیم شه نوم بزرگش کنم خودم دوماد خوبشون مرد 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسپرشون بع خدا عزیزم 💋❤😘 کارما#  

اخه چطور خجالت نمیکشن بخدا از وقتی من اومدم تو خ ونشون انقد اذیتم کردن ک الان خودشون زبون زد شدن تو بدبختی چطور خجالت نمیکشن اخه

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

ازعنوانت ترسیدم عزیزم...  هیچ وقت نفرین نکن ب خدا بسپار.. چطورادم میتونه ب ناراحتی یامرگ. کسی خوشحاا بشه حتی اگ بدترین ظلمم درحقت بکنه

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤

مادر شوهر منم تا تونست گند کاریهای خودشو انداخت گردن من منم حلالش نمیکنم تا تونست پشت سرم دروغ بافت نگران نباش اینا خودشون بدبخت ترین آدما هستن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اه و نمیدونم  ولی  نفرین  برمیگرده به خودت  همسایجون مادرزنه همشه میگفت یتیم شه ...

وقتی حق باتو باشه قضیه فرق داره چن ساله نفرینشون میکنم روز ب روز بدتر میشن اما باز دو رو و کثیفن بچه زنداداششو گرفته مادرشوهرم ۱۲سال نذاشته مادرش ببنتش زنداداشس خواهرشوهرشم بوده و پدرشوهر بی غیرتم اصلا براش مهم نبوده خواهرش عذاب میکشه بچمم گرفتن بیرونم کردن بدون اطلاع شوهرم اونم برا گناه نکرده

توواقعا ب جاریت اعتمادداری؟؟ 

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤
اخه چطور خجالت نمیکشن بخدا از وقتی من اومدم تو خ ونشون انقد اذیتم کردن ک الان خودشون زبون زد شدن تو ...

شعور و فرهنگ نباشه رو زیاد میشه دیگ عزیز دلم😘😗💋❤🖖

🖤 اکانت مورد نظر تعطیل شده 🖤
مادر شوهر منم تا تونست گند کاریهای خودشو انداخت گردن من منم حلالش نمیکنم تا تونست پشت سرم دروغ بافت ...

بخدا اب ندارن حموم کنن باید دبه دبه از تو شهر اب بیارن اونوقت منو عذاب میدن قبل اومدن من بهترین خونه زندگیو داشتن ی بچمو کشتن از اون روز بدبخت شدن

ناراحت نباش عزیزم خدا حتما خودش جوابگو،ما خودمونم 4ساله حرف نمیزنیم البته نه سر من یه بحث پسرو مادری کشیده به 4سال مادر شوهرم سر اینکه شوهرم به خواهرش گفته تو که شوهرت فوت کرده همش چرا بیرونی واست حرف درست میکنن کلی شوهرمو نفرین کرده هر جام رفته گفته پسرم داعشیه، براش اعدام در اومده. دلم  واسه شوهرم میسوزه خیلی تنهاست فقط امیدش منو پسرمه

توواقعا ب جاریت اعتمادداری؟؟ 

اره سادس خیلی ولی عزیزم اون حرفای بینمون رو ب اضافه دروغ ب جاریم گفته وگرنه جاریم از کجا میدونه چی بینمون بوده بعدشم مادرشوهرم خودش همیشه پشت سر اون حرف میزد خب حتما پش سر منم میگه