2777
2789
عنوان

شوهر تو مخیم

230 بازدید | 30 پست

من زایمان که کردم رفتم خونه مامانم و‌اژ قبل هم گفته بودم میرم خونه مامانم چون سختم بوذ هر شب مهمون بیاد و پذیرایی کنم شوهرم از اینکه برم حونه مامانم حرفی نداشت ولی مادر شوهرم که فهمید تو هم رفت و به شوهرم گفته بود میری خونه مادر زنت ما زیاد نمیتوتیم بیایم بچه ارو بیینبم و از اون موقع شوهرم زیاد راضی نبوذ برم اونجا ولی من رفتم و ده روزی موندم و‌بعدم شوهرم دعوا راه انداخت فامیلای من اومدن دیدنم و‌برگشتم خونه ، حالا کاری به دعواش ندارم گذشته ولی الان که خواهرم زایمان کرده اعصابمو‌خورد کرده اخه خواهرم از شوهرش خیلی حساب میبره و خواهرن میخواست زایمان کنه همون اول گفت خوته خودمون بعد زایمان میریم خواهرمم رفت خونه خودش حالا شوهرم راه میره همش میره زو‌مخم و میگه شماها تو زایمان کردی اصرار کردین تو‌یری خونه مامانت ولی خواهرت از شوهرش حساب برد همون اول رفت خونه خودش و‌هر شبم خانواده شوهرش اونجان والا خانواده شوهر منم هر رپز خونه مامانم بوذن بعد ده روزم خونه خودم رفتم خیلی نیومدن خواهرشوهرم که کلا زیاد نبومذ مادرش هم روزا گاهی سر میزد ولی اینکه بخوان هر سب بیان نیومدن اعصاب منو خورد کرده فقط میخواد بحث راه بندازه خواهر خودش زایمان کرد همش خونه مادرش بود یا دختر خالش هم همینطور حالا گیر داده به من میره رو اعصابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا مرد نیستن زنکن دغدغه دیگ ندارن بلا بدور خدا صبربده همچی خونوادت بهش نگو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
از زایمان بدم اومده دیگه... بخاطر همین چیزای الکیش

دقیقا منم

کاش مردا انقدر خاله زنک نبودن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چه مسخره.حالا شوهر من برعکس میترسید من بیام خونه خودمون دست تنها از پس کارای بچه برنیام تا ۴۵ روز خونه مامانم و مادرشوهرم بودم.من همش میگفتم بریم خونه خودمون قبول نمیکرد.ولی سر دخترم بخاطر کرونا فقط تا ۱۰ روز مامانم و مادرشوهرم اومدن بعدشم تنها بودیم

خواهر خودشو مثال بزن بگو اونم اومده خونه مامانش هرکی با مامان خودش راحتتره

اخه خواهراشون تخم دو زرده کردن فرق دارن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من دوماه اول بارداری رو خونه مادرشوهر بودم از بس حرص و جوش دادن به من مجبورش کردم رفتیم اجاره جالبه بعد زایمان گفت خونه رو تحویل بدیم بریم خونه مامانم حواسش باشه ما بچه داری بلد نیستیم گفتم باشه چشم بیه!روز زایمانم خونه خریدیم😅😅😅

بگو به شما ربط نداره مثلا خونه خودت بودی مادرش میومد پوشک بچه عوض کنه یا آروغ بچه رو بگیره 

نه والا باز خواهرم مادر شوهرش میاد کمکش میده هر روز براش غذا درست کنه مبفرسته مامان من خواهذم زایمان کرد رفت خونشون فقط تو بچه داری کمک خواهرم بود غذا و اشپزی با مادرشوهرش بود من مامانم خونمون باشه مادر شوهرم عمرا اگه غذا درست کنه یا کمکی کنه من حتی دیدن خواهرم رفتم مادر شوهرش خودش نبومد ولی غذا درست کرد فرستاد خود شوهر خواهرمم اشپزی مبکنه کاری که نه شوهر من میکته نه مادرش اینارو نمیبینه بعدم حرف میزنه حرصم ویگیره

دوماه اول خونشون که بودم با دخارش یه بوی غذایی راه مینداختن بیا و ببین انگار نا انگار حامله اونجاست به شوهرم گفتم خوبه به غذای مادرت ویار ندارم.بعدا باهاشون دعوام شد تو سرشون کوبیدم همینو

اینا مرد نیستن زنکن دغدغه دیگ ندارن بلا بدور خدا صبربده همچی خونوادت بهش نگو

من اصلادوست نداذم هیچی بدونه پیش مامانم اینا خودشوخوب نشون میده اونا هم ساده ان میان همه چیو بهش میگن به من باشه اصلا دوست ندارم هیچی از ما بدونه چون وتقعا جنبه نداره هر چبو‌فهمیذه به جوری حرصم داده

من اصلادوست نداذم هیچی بدونه پیش مامانم اینا خودشوخوب نشون میده اونا هم ساده ان میان همه چیو بهش میگ ...

یجوری بخونوادتم بفهمون و بگو بهش نگن ک لو بری

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!