2789
عنوان

دلتنگ بچمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 89 پست
عزیزم😔ببخشین ناراحتتون کردم . امشب خیلی دلم گرفته است😢

این چه حرفیه گلم 

ما فقط میتونیم همو درک کنیم 

منم فقط عکس پسرم و دیدم خودش و ندیدم😭😭😭😭کاش میمردم براش 

وقتی عکسشو دیدم با خودم گفتم مگه میشه به ادم انقدررررررررر شبیه من باشه😭😭😭به خدا انگار من خوابیده بودم😭😭😭😭😭😭

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم تو 32هفته ازدست دادم کامل میتونم بفهممت چون که خودم الان دارم اشک می ریزم

😭😭😭سخته سخت فک‌میکردم من دارم ناشکری میکنم‌ک انقدر بیتابشم ولی دیدم‌تنها نیستم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم درکت میکنم منم شرایط تورو داشتم شاید بدتر توهشت ماهگی بچه ام بدنیا اومد ولی نموند مرد حالم خرا ...

اینارو بهت گفتم که امیدوار باش ذکر کن از خدا بخواه کمکت کنه فکر بد نکن فقط زیر نظر دکترخوب باش

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
باردار نیستم عزیزم . امضامو بخون

ببخشیدا گه ناراحت شدی شرمنده. من خواهرم 8سال بچه دار نشد مشکل ازخودش بود دوران مجردیش آپاندیس عمل کرد واسیب دید لوله هاش تخمک هاشم ضعیف بود چسبندگی لوله هم داشت دکترا هم ناامید کردم آخریه دکتر براش آی وی اف کرد تومرحله اول گرفت والان بچه اش 4ماهشه.ناامید نشو

😭😭😭سخته سخت فک‌میکردم من دارم ناشکری میکنم‌ک انقدر بیتابشم ولی دیدم‌تنها نیستم 

نه عزیز تنها نیستی منم فک میکردم تنهام امادکترم بهم گف بروخداروشکر کن ندیدیش که رف گف روزقبل تو سرزایمان باکلی دم و دستگاه دوربین فیلمبرداری بچه مرده بدنیااومدببین اون چ حالی داره پی

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم واسشون ک چ پاک رفتن....من سینه هام شیر جمع شدن وحشتناک خیلی داغونم ک ...

من  3تا النگو فروختم فقط واسه امینو سنتز  ،چند سال پیش بچه سالم بود ولی به خاطر عفونت بعد آمنیو وسوراخ شدن کیسه آب نموند تو همون 26_ 27 هفته بدتر از همه کنار مادر شوهرم زندگی میکرد چه حرفا وظلمایی که بهم نکرد فکر کن بهم میگفت قلبت سیاهه 😳یعنی میگم غم وناراحتی واوضاع خودت یه طرف این رفتارا یه طرف یه بار دیگم تو8 ماهگی اینطور شدم مشکل از خودم بود نه بچه مشکل خونی داشتم وخونریزی زیاد ولی ببین نا امید نشدم بخدا قسم هرگز نا امید نشدم تا خدا هم بهم هدیه شو داد .

ناامید نباش مثبت فکر کن تو حتما بچه سالم دنیا میاری اگر طلا نداری وسیله خونه بفروش ولی نذار کسی متوجه بشه 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
اینارو بهت گفتم که امیدوار باش ذکر کن از خدا بخواه کمکت کنه فکر بد نکن فقط زیر نظر دکترخوب باش

اره میدونم عزیزم هزینه هاش سنگینه واسمون اخه 😭😭😭😭از بارداری و سونوگرافی میترسم بخدا امینو شدم اکو قلب شدم از اول تا اخرش ما ۶ میلیون بیشتر خرج کردیم حالاخدا کمکمون کنه پولش از ی راهی برسه 😭😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ی ازمایش از نمونه بچه س ۱۰ میلیون ی ازمایشم ب خودمون گفتن اونم همین حدود میخوایم بریم رویان تحت نظر ...

آخی عزیزم غصه نخور خدا بزرگه

ناراحت شدم هم برای شما هم مادرای دیگه که بچشونو از دست دادند😔

ممنونم دعاج کنین...حالم بده دردمو ب کی بگم زایمان طبیعی کردم سخت بود عذاب کشیدم حالی ک تو اتاق زایما ...

عزیزززمممم چه قد اذیت شدی تو دختر

دوست من تو نه ماهگی بچه رو با زایمان طبیعی به دنیا اورد درحالی که میدونست اون بچه زنده نیست خیلیبییی سخته درکت میکنم. ولی دوست من الان سه تا دسته گل داره روزی خودت باشه ان شاءالله

یه جوری خودتو تخلیه کن، با یکی درد دل کن، مادری، خواهری، دوستی کسی، یا اصلا روضه حضرت علی اصغر گوش کن باهاش گریه کن یا روضه ی حضرت محسن. هم تخلیه میشی، آروم میشی هم ان شاءالله برای بارداری بعدی هواتو دارن

مراقب حال خودت و همسرت باش🌹

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
آره من پسرمو از دست دادم،یه دختر ۳ ساله دارم یه دخترم هم چندهفته دیگه ان شالله به دنیا میاد

خدا حفظشون کنه

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد