2789
عنوان

دلتنگ بچمم

2408 بازدید | 89 پست

۸ روزه ک از دست دادمش..۲۷ هفته بودم بچمو از دست دادم شبو روزم شده کابوس شرایط روحی بدی دارم...

بااینکه ندیدمش دلتنگشم خیلی..ناشکری نمیکنم ولی واقعا سخته واسم همه بهم میگن بچه بعدی ولی نمیدونن بچم مشکل داشت و واسه بعدی راه طولانی دارم 😔😔

تو تاپیکام هست مشکلش اگ کسی میخواست بدونه اینجا نمیگم یادآوریش دردناکه واسم...

فقط دلم میخواد دردودل کنم 

حالم خیلی بده نمیدونم چکار کنم انگار بعد بیمارستان نتونستم گریه کنم حسابی خالی نشدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

هزینه های ازمایش ژنتیک واسمون خیلی زیاده ای کاش ی خیر سر راهم بود کمکم میکرد😭😭😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای جان. خدا بهت صبر بده. تو وجودت داشت رشد می‌کرد. درکت میکنم. هیچ بچه ای هم جای اونی که بود رو نمیگیره. هرکس جای خودش عزیزه😞

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
خدا بهت صبر بده عزیزم ایشالا بدون مشکل خدا بهت یه بچه هدیه میکنه

ممنونم دعاج کنین...حالم بده دردمو ب کی بگم زایمان طبیعی کردم سخت بود عذاب کشیدم حالی ک تو اتاق زایمان داشتم هیچوقت تو عمرم نداشتم و خداکنه تکرار نشه 

خدا بهت صبر بده منم سه ساله بچمو موقع تولد تو ۳۸ هفته از دست دادم . ولی داغش هنوز تازه است😢😔

دیدینش شما؟ 

درکت میکنم داغ بچه جیگر آدمو میسوزونه منم بچمو وقتی به دنیا اومد از دست دادم هنوزم‌حسرت یه بار بغل ک ...

شما بچه تونو دیدین بعد رفت؟ 

خدا بهت صبر بده منم سه ساله بچمو موقع تولد تو ۳۸ هفته از دست دادم . ولی داغش هنوز تازه است😢😔

بهم میگن بیتابی نکن ناشکری نکن بخدا ناشکری نیست کسی از دلم خبر نداره داغ بچم ی طرف ترس آینده ی طرف دیگ 

درکت میکنم داغ بچه جیگر آدمو میسوزونه منم بچمو وقتی به دنیا اومد از دست دادم هنوزم‌حسرت یه بار بغل ک ...

متاسفم ک درکم میکنی...میدونی تو دلم چ خبره..شب ک میشه نابود میشم شوهرمم پیشم نیست اذیتم 

نه شوهرم اجازه نداد آخه حالم خیلی بد بود خودش تک و تنها برد دفنش کرد😢😢😢😢😢😢

آخی الاهی خیلی سخته 😢