2789
عنوان

دلتنگ بچمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 89 پست
ممنونم دعاج کنین...حالم بده دردمو ب کی بگم زایمان طبیعی کردم سخت بود عذاب کشیدم حالی ک تو اتاق زایما ...

ایشالا نمیشه 

به خدا توکل کن 

میفهمم چه دردی کشیدی چه حالی داشتی و الان چقدر سخته برات اما امیدت به خدا باشه ایشالا روزای شیرینی برات رقم میزنه که این روزا از یادت بره

نه شوهرم اجازه نداد آخه حالم خیلی بد بود خودش تک و تنها برد دفنش کرد😢😢😢😢😢😢

خیلی سخته.الان بچه داری؟موقع بدنیااومدن چطورندیدیش؟

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه شوهرم اجازه نداد آخه حالم خیلی بد بود خودش تک و تنها برد دفنش کرد😢😢😢😢😢😢

بیچاره شوهرا مطمئنم شوهرم وقتی بردن دفنش کردن چقدر حالش داغون‌بوده 😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
شما بچه تونو دیدین بعد رفت؟ 

آره با اینکه مادرم و شوهرم‌نمیذاشتن ولی من با اصرار زیاد پاشدم رفتم، دوبار رفتم دیدمش بچم تو‌کما بود چشماش بسته بود چقد بالا سرش زار زدم،هیچ موقع فراموشم نمیشه اون لحظه ها نصیب هیچ‌مادری نشه😢

هیچکس ماهارو درک نمیکنه هیچکس😔

هیچکس امیدوارمم کسی درک نکنه....خیلی سخته خیلی 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

عزیز دلم تمام این روزا میگذرا و یه روزی یهو برگردی عقب و میبینی که چقدرررر این روزا زود گذشته و تو داری به فرشتت شیر میدی 

چون این روزارو کشیدم بهت میگم

منم پسرم و تو ۴۰ هفته موقع زایمان از دست دادم 

همیشه حس میکنم یه تیکه از قلبم کنده شده و نیست

اما خدا چند وقت بعدش پسرم و بهم برگردوند و ضربان قلبمه الان

خدا خیلییی مهربون عزیزم مطمئنم که فرشتت و خیلیییی زود برمیگردونه تو دلت

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
عزیزم‌گریه کن تا سبک بشی

جایی ندارم ک گریه کنم تا میام گریه کنم میگن نکن بیتابی نکن ناشکریه....باید برم تو دسشویی گریه کنم 

آره خیلی 😭😭😭😭 بعضی اوقات بهم میگه لب و دماغش عین تو بود 😢😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم واسشون ک چ پاک رفتن....من سینه هام شیر جمع شدن وحشتناک خیلی داغونم کرد داغش خیلی