2789
عنوان

دلتنگ بچمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 89 پست
جایی ندارم ک گریه کنم تا میام گریه کنم میگن نکن بیتابی نکن ناشکریه....باید برم تو دسشویی گریه کنم&nb ...

وقت خواب،تو حمام حتما حتما گریه کن

سوگواری کن و بعدش بپذیر که بچت رفته

انشاءالله بازم دامنت سبز  میشه

خدایا امسال ساخت خانه ی ما به پایان برسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره با اینکه مادرم و شوهرم‌نمیذاشتن ولی من با اصرار زیاد پاشدم رفتم، دوبار رفتم دیدمش بچم تو‌کما بود ...

الان دوتا دختر دارین؟ 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
همه ما رو مسخره کردن . بهمون گفتن حتما پول حروم درمیارین که خدا بچتونو گرفت . من سه ساله دارم زنده ز ...

وا چ بی عقل....اتفاقا کسی ک این اتفاق واسش میافته میگن خدا خیلی دوستش داشته چون تا زنده س از طریق اون بچه واسش حسنه مینویسن اون دنیاهم شفاعت پدر مادرشو میکنه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

عزیزم ایشالا ک خدا بهت صبر بده

یکی از آشناهامون بچه ش۲ماهش بود مشکل ژنتیکی داشت فوت شد،وقتی ک شنیدم بخدا داغون شدم 

باز شما خوبه ک ندیدیش اون خانم ۲ماه بچه ش رو شیر داد،بغلش گرفت،حمومش کرد و.... خیلی سختش بود ک جای جای خونه ش از بچه ش خاطره داشت میگفت ک شیرم سرازیر شده امیرعباسم نیستش ک بخوره😭

ممنونم دعاج کنین...حالم بده دردمو ب کی بگم زایمان طبیعی کردم سخت بود عذاب کشیدم حالی ک تو اتاق زایما ...

بچه اول منم ۲ و نیم ماهه سقط شد. ایشاالله سال دیگه اینموقع از صدای بچت نتونی پلک رو هم بذاری.. 

عزیزم درکت میکنم منم شرایط تورو داشتم شاید بدتر توهشت ماهگی بچه ام بدنیا اومد ولی نموند مرد حالم خراب شد افسرده شدم طوری که هرچه سرویس ظرف توجهازم داشتم همه رو میذاشتم رومی شکوندم جالب اینجاس شوهرم بخاطر اینکه همه رو زود بشکنم ول کنم خودشم باهام همکاری میکرد ولی بعدش به امید خدا سه تا فرشته به دنیا اوردم

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
هزینه تون مثلا چقدره؟ می خوام بدونم که چه آزمایشی می گیرن؟

ی ازمایش از نمونه بچه س ۱۰ میلیون ی ازمایشم ب خودمون گفتن اونم همین حدود میخوایم بریم رویان تحت نظر باشیم اونجام گفتن نفری ۶ میلیون 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی