2789
عنوان

دلتنگ بچمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 89 پست
من  3تا النگو فروختم فقط واسه امینو سنتز  ،چند سال پیش بچه سالم بود ولی به خاطر عفونت بعد ...

خداروشکر ک خدا بهت هدیه داد..😔😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

عزیزم گریه کن بی تابی هم بکن ،ناراحت باش غر بزن اما اما ناشکری نکن 

یکی ۲۷سال بچشو بزرگ میکنه و سر یه حادثه از دستش میده 

یکی ۲۷ساله داره ی بچه  با مشکل مادرزادیو بزرگ میکنه

ناراحت باش اما ناشکر نباش

سعی کن قوی باشی

نیازی نیست خیلی تلاش کنی فراموشش کنی

اتفاقا فراموشش نکن و یه گوشه از ذهنت باشه که بعدا یادت بیاد چقدر قوی بودی و هستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر جون مصلحت خدا بوده عزیزم..مطمئن باش خدای مهربون یه هدیه دیگه به زودی بهت میده بدون دردسر وهزینه های اضافی..فقط ته دلتو قرص کن به وجود خدا...اگه بچه زنده میموند ومریض بود هر روز عذاب میکشدی..خداروشکر کن..انشالله خدا به زودی واست یه گل میکاره

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
الهی بمیرم😭😭😭بچه منم پسر بود 😭😢😭😭 الان زیر خاک لپاش یخ کرد از سرما 😭😭😭😭

الهی برات بمیرم

این روزا میگذره 

به خدا شوهرم فقط به همه گفته بود نذر کنید زنم فقط یبار دیگه بخنده 

من التماسش میکردم که طلاقم بده میگفتم من نمیتونم دیگه زندگی گنم

روزای بدی بود خدا شاهده تو ۲۶سالگی نصف موهام سفید شد لباساش و بغل میکردم و مبخوابیدم😭😭😭

یبار شوهرم داشت نماز میخوند من نفسم گرفت رفتم تو بالکن یهو دیدم سراسیمه نماز و شکوند و دویید تو بالکن گفت فکر کردم میخوای خودتو از بالا پرت کنی😭😭😭

اماااااااا.........

خدا دوباره بهم برگردوندش😭😭خدا پسرم و گذاشت تو دلم و الان کنارم خوابه 

قلبمه 

خدا خییییییلیییی مهربونه 

صبوری کن 

خدا خودش تو قران گفته بعد از سختی اسونی در راهه 

من به این ایه ایمان دارم مطمئنم که پسرت برمیگرده تو بغلت از ته قلبم مطمئنم شک ندارم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ممنونم دعاج کنین...حالم بده دردمو ب کی بگم زایمان طبیعی کردم سخت بود عذاب کشیدم حالی ک تو اتاق زایما ...

عزیزم الان عین فرشته ای پاک وبی گناه دعاهات  از تمام عالم مستجابتره  عزیزم حدیث داریم فرزند عزیزت روز قیامت تا زمانی که تو رو وارد بهشت نکنه خودش داخل نمیره  که اون دنیا مثل شهدا ضمانتتون رو میکنن  دستت اون دنیا خالی نیست بزن گوگل حدیث رو کامل بخون قلبت آرامش میگیره که این کوچولو چقد اون دنیا کمکت می‌کنه دوست داره

عزیزززمممم چه قد اذیت شدی تو دختر دوست من تو نه ماهگی بچه رو با زایمان طبیعی به دنیا اورد درحالی که ...

خیلی سخته واقعا...مامانم خیلی غصه میخوره نمبتونم باید شوهرم بیاد ببرم بیابونی جایی کسی نباشه خودمو تخلیه کنم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
الهی بمیرم😭😭😭بچه منم پسر بود 😭😢😭😭 الان زیر خاک لپاش یخ کرد از سرما 😭😭😭😭

یه حالی شدم با جملت خدا بهتون صبر بده

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خداروشکر ک خدا بهت هدیه داد..😔😔

به تو هم میده مطمئن باش من یه 6 ماهه یه 8 ماهه از دست دادم تو بدترین شرایط زندگی دلم نمیخواد یادآوری کنم اما دلتو قرص کن خدا خیلی بزرگه  

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
الهی برات بمیرم این روزا میگذره  به خدا شوهرم فقط به همه گفته بود نذر کنید زنم فقط یبار دیگه ...

بچه منم پسر بود 😭😭

عزیزم بعد چن وقت حامله شدی باز؟

من سز بودم و دکتر تت ۶ ماه اجازه بارداری نداده بود

بعداز ۶ ماه باردار شدم اما خیلییی زود سفط شد😢😢

تقریبا ۱ سال و نیم طول کشید

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد