2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون پایین بزن فراموشی رمز میارع برات

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

سلام مامانا تاپیکم پر بود اینجا پیام دادم دخترم کف پاش صافه دکتر گفت یه وری راه بره که خوب شه صافیش از وقتی اینجوری راه رفته استخواناش درد می کنه دستاش پاهاش علتش چیه🤔

سلام مامانا تاپیکم پر بود اینجا پیام دادم دخترم کف پاش صافه دکتر گفت یه وری راه بره که خوب شه صافیش ...

وا 😱 مگه صافی کف پا هم درمان میشه ؟ ببرین یه متخصص دیگه عزیزم این دکتره حالش خوش نبوده انگار طفلی گناه داره سختش هست خب 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
دیروز رمزش امتحان کردم که یادم نرفته باشه بعداز چن بار باز شد دوباره پاک کردم الان نمیشه دیگه

من میخوام از لپتاپ وارد اکانتم بشم نمیشه مینویسه اکانتی ندارید ولی خب هر روز امتحان میکردم میشد تا قبل این

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
وا 😱 مگه صافی کف پا هم درمان میشه ؟ ببرین یه متخصص دیگه عزیزم این دکتره حالش خوش نبوده انگار طفلی گ ...

نه دکتر فیزیو تراپی گفته بود درمان که نه جلوگیری می کنه الان که از پشت می بینم یکم بهتر شده