2777
2789
سه میلیون چیه یک ملیون الان عکس از فاکتور میذارم دروغ ندارم که بگم عزیزم تازه از فروشگاه زنجیره ای ا ...

اجی جونم تورو نمیگم یه خانمی گفتن 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
به خدا هنوز پشمک و میوه و اینارو نخریدیم حالا کیکو خودم میخوام درست کنم ولی خب اونم خرجش بالاست هنوز ...

میگم زیادی مفصل بر گزار میکنید... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا پز زیر پوستی ندید یک کیلو آجیل خریدن برای شب یلدام بیارن برام بابام اینا شده۲۰۰تومن شکلاتم ۵۰ ...

خب یه کیلو اجیل مخلوط دیگه همونی که کیلو پنجاه بود الان شده ۲۰۰ 

بخوای کیلو کیلو پسته اکبری بگیری وبادوم هندی  

همینو عید خریده بودیم دوتومن شده بود

بیخودی هم تواخبار  میگن خشکبار ورشکست شده پسته هارو معدوم کردن 

خب به قیمت بگیرن هر قشری بتونه بخره

دونفر روهم نیم کیلو اجیل بیشتر نمیخورن..شاید باندازه عیدتونم اجیل گرفتی😊

نه مهمون دارم شش نفر دیگه به جز خودمون خواهرم و شوهر خواهرم و پسرشون.داداشمو زنداداشمو و دخترشون

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
من فقط اجیل و شکلات گرفتم شد یک میلیونو صد و شونزده تومن

ما همیشه عادت داریم این چیزا تو روزای عادی تو خونه هست دیگه نمیخواد نگران باشم یهو برم خرید...اینارو خرید یلدا حساب نمیکنیم ما...

اجیل شکلات چیپش و پفک و کاکائو و بیسکوئیت و پاستیل و اینا اصلا باید تو کابینتم باشه همیشه وگرنه حوصلم سر میره نمیدونم چی بخورم    

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
به خدا هنوز پشمک و میوه و اینارو نخریدیم حالا کیکو خودم میخوام درست کنم ولی خب اونم خرجش بالاست هنوز ...

کیک ک خرج نداره دو تا پودر کیک اماده رشد بخر 6 تا تخم مرغ ی شیر یه خامه اماده قنادی...

هم بی دردسر هم راحت

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
میگم زیادی مفصل بر گزار میکنید... 

مفصل برگزار نمیکنیم خب از قدیم الایام یلدا با اجیل و انار و هندوانه و پشمکش مشهور بوده خوهر گرونیه گروووونی 

آجیل هم تموم شه مگه میخرین؟مگه برنجه😂

من والله نه ولی پدرم اره همیشه توخونشون دارن یه بار عید خریده بود یبارم ماه پیش ماهم همونجا میخوریم مخصوصا نوه ها بخوای هر روز جلو بیاری که فکر کنم دوبرابر این خرج کنی چون بچه حالیش نیست که جلوش بذاری خیلی ریلکس فقط شکمو پر میکنه 😂😂😂

مفصل برگزار نمیکنیم خب از قدیم الایام یلدا با اجیل و انار و هندوانه و پشمکش مشهور بوده خوهر گرونیه گ ...

ازقیمتا خبر ندارن انار تو میدان تره بار کیلو ۴۰ تومنه دوتا دونه انار بخوای یه ۱۰ کیلو بخری ۴۰۰ میشه 

کیک ک خرج نداره دو تا پودر کیک اماده رشد بخر 6 تا تخم مرغ ی شیر یه خامه اماده قنادی... هم بی دردسر ...

نه خودم کیک هندوانه درست میکنم دویست گرم پودر خامه میشه سی تومن یه بسته خامه صبحانه میشه دوازده تومن تخم مرغ شده دونه ای هزارو پونصد البته قیمت تخم مرغو دقیق نمیدونم

مفصل برگزار نمیکنیم خب از قدیم الایام یلدا با اجیل و انار و هندوانه و پشمکش مشهور بوده خوهر گرونیه گ ...

اجیل مخلوط بگیر 200 تومن 

پشمک هم بسته ای 8 تومن هست 50 تومن بگیر 

انار و هندونه هم 100 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...