2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دانشجو پیام نورم .علوم تربیتی .بدون کنکور رفتم 

اهااا عزیزم

موفق باشی

پس چرا نیگی دانشجو معلمی خب  

منم همسن خودتم دانشجو حسابداری پیام نورم

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم

من شب یلدا تولدمه ی کیک میگیریم و پاپ کرن میوه یکمم تخمه بنظرم زیادم هس برا دونفر😐

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

بابا پز زیر پوستی ندید

یک کیلو آجیل خریدن برای شب یلدام بیارن برام بابام اینا شده۲۰۰تومن

شکلاتم ۵۰ دیگه چیه آجیل ۳ میلیون!!!

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
دانشجو پیام نورم .علوم تربیتی .بدون کنکور رفتم 

ترمی چقد شهریته؟

باکتابات چقدر؟

کدوم شهری؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
کجا رو گرفتی آجیل سه تومن؟؟؟؟ اینطور هام نیست

عزیزم من خودمو مگه گفتم بابامینا خریدن 

پسته شور پسته خام 

بادوم هندی شورو خام 

بادوم درختی 

تخمه 

میوه خشک 

شکلات 

انجیر 

خریده بودن نه به خاطر یلدا خونشون تموم شده بود ماه پیش خریدن 

ولی میگفت خودم تعجب کردم از قیمتا مخصوصا انجیر 

بابا پز زیر پوستی ندید یک کیلو آجیل خریدن برای شب یلدام بیارن برام بابام اینا شده۲۰۰تومن شکلاتم ۵۰ ...

سه میلیون چیه یک ملیون الان عکس از فاکتور میذارم دروغ ندارم که بگم عزیزم تازه از فروشگاه زنجیره ای امیران خرید کردم .مگه تو مملک ایران زندگی نمیکنی نمیبینی گرونی رو پسته شده 370 توی فردیس 

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
زیادی مفصل برگزار میکنید به نظرم...  چه خبره یک تومن بشه برای یک شب.. درسته این دوره و زمونه ...

به خدا هنوز پشمک و میوه و اینارو نخریدیم حالا کیکو خودم میخوام درست کنم ولی خب اونم خرجش بالاست هنوز خریداشو انجام ندادم

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊