2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمو و شوهریم .. هیچی نمیخریم😁

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
اولین یلدامه تو خونه خودمما،😐ینی چن روز دیگ میرم .ولی اصلا حوصله و انگیزه تدارک ندارم ،😬😁

دانشجو معلم هستی؟ 

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
اولین یلدامه تو خونه خودمما،😐ینی چن روز دیگ میرم .ولی اصلا حوصله و انگیزه تدارک ندارم ،😬😁

من فقط اجیل و شکلات گرفتم شد یک میلیونو صد و شونزده تومن

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

من فعلا فقط لباس خریدم 

روز قبل یلدا هم میرم موهامو رنگ میکنم 

شوهرم بهتر شه میریم خوراکی اینا هم میخریم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

زیادی مفصل برگزار میکنید به نظرم... 

چه خبره یک تومن بشه برای یک شب..

درسته این دوره و زمونه یک تومن اصلا پولی نیست ولی به نظر من اگه قراره برای یک شب دور همی یک تومن هزینه کنیم بریم کمک یکی بکنیم ک شاید ماه ها حتی غذای خوبی نخورده.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

عزیزاگه تنقلات میگی که پسته ۳۲۰ تومن بادوم هندی نزدیک چهار صد تومنه دیگه فقط اجیل شده سه تومن خورده ای

ما نخریدم بابام خریده بود اهان انجیرم ۲۸۰ تومن بود 😑😑😑😑😑

یلدا چیه که دیگه خرید داشته باشه

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
اره

اموزش ابتدایی یا دبیری

میشه بگی از چه رشته ای و رتبت چی بود