چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
اولین یلدامه تو خونه خودمما،😐ینی چن روز دیگ میرم .ولی اصلا حوصله و انگیزه تدارک ندارم ،😬😁
دانشجو معلم هستی؟
متاهل و متعهد تا پای جان خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
درسته این دوره و زمونه یک تومن اصلا پولی نیست ولی به نظر من اگه قراره برای یک شب دور همی یک تومن هزینه کنیم بریم کمک یکی بکنیم ک شاید ماه ها حتی غذای خوبی نخورده..
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
متاهل و متعهد تا پای جان خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم