2789
عنوان

کمکککک

62 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.

من حدودا هفت ماهه در اقدامم.که بعلت تنبلی تخمدان و کمی بدشکلی اسپرم تاحالا باردار نشدم.

تا اینکه این ماه به پیشنهاد یکی از دوستانم رفتم ابن سینا ،آزمایش دادم و برخلاف تمام آزمایشات ماه های گذشته متوجه کم کاری تیروئید شدم که تا حالا نداشتم  و tsh برابر  ۴.۸بود که نرمالش تا ۴ هست .

خلاصه دکتر لووتیروکسین داد و گفت سه هفته دیگه برای ازمایش مجدد و گفت بهتره تا پایین نیومدن تیروئیدت این ماه رو حداقل اقدام نکنی.

اما من اقدام کردم و الان باوجودی که پنج شش روز مونده تا موعدم برای اولین بار که درد نوک سینه هام و حتی تورمشون دارم .جوریکه دستم میره سمت نوک سینه ام درد میگیره .تا حالا همچین حالتی رو نداشتم.سوالم این هست که آیا بعلت مصرف لووتیروکسین هست یا بارداری؟؟؟از طرفی هم الان خوندم که کم کاری تیرویید میتونه منجر به کم هوشی یا عقب ماندگی ذهنی بچه شه.واقعا بدجوری ترسیدم.

کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینماه بعد ۶ ماه پیش خودم میگفتم چرا نوک سینه هام ورم کرده درد شدیدی داره داشتم امیدوار میشدم که ...

اولین بار بود داشتن این علایم؟؟؟چند روز طول کشید؟

برای من چند روزه الان سه تا چهار روزه حتی راه هم میرم درد میگیره دست که میزنم خیلی بیشتر و نوکش تیره هم شده .

اولین بار بود داشتن این علایم؟؟؟چند روز طول کشید؟ برای من چند روزه الان سه تا چهار روزه حتی راه هم ...

اره واسه اولین بار اینطوری شده بودم ۳ روز قبل از موعدم شروع شد این دردااا اومدم توی سایت هم  نوشتم همه گفتن بارداری  ولی نبودم  

در این دنیا انسانم آرزوست❤
اره واسه اولین بار اینطوری شده بودم ۳ روز قبل از موعدم شروع شد این دردااا اومدم توی سایت هم  نو ...

چه جاالب....نه برای من که هفت هشت روز مونده و اولین باره...نمیدونم شاید هم عوارض لووتیروکسین باشه اما توو عوارصش ننوشته بود