2777
2789
عنوان

روز عقد

615 بازدید | 32 پست

بچه ها بیاین یه خاطره از روزی که عقد کردید بگید که هنوزم وقتی یادش میفتید لبخند به لبتون میاره

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یادمون رفته حلقه ها رو ببریم محضر😁

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

من هنوز ازدواج نکردم ولی خیلی دوس دارم واسه جاری ایندم زیر لنگی بگیرم روز عقد از پله های محضر بیفته 😊😊😊

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

تنها اتفاق خنده دار این بود که همسرم گفت اگه بزنی رو پام تا آخر همیشه حرف حرف توئه، منم زدم رو پاش

بقیشم تو پیجم هست (امضام)

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

شوهرم موقع بله گفتن فک کرد باید اونم بعد سه بار بله بگه

بار اولشو مکث کرد بعد دید کسی نمیگه دوماد رفته گل بچینه بعد بله رو گفت😂😁

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
ما یادمون رفته حلقه ها رو ببریم محضر😁

شوووووخی نکن

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

من روز عقدم همش. دعوا بود، خانوادم مقصر بودن از بس مغرور و حسود بودن، خداروشکر بعد خطبه بود بابام الکی الکی ب شوهرم اونجا فوش داد، ولی اونجاش خندم میگیرع ک شوهرم اهمیت نمیداد اونا داشتن دعوا میکردن شوهرم خیلی ریلکس دستم گرف گف بیا امضا کن، منم گریه میکردم، همه میگفتن اگ یه پسر دیگ بود فوش ب خودش و خانوادش و تحمل نمیکرد دعوا میکرد ولی شوهرت اصلا چیزی نگف، در کل روز خوبی نبود واسم شوهرم همش سعی میکرد منو بخندونه

شوووووخی نکن

‌کاملا جدی هستم، بدون حلقه عقد کردیم😅

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
دوستم توی شب عقدش کفش نخرید ، کفش کتونی مشکی ، با لباس عروس سفید پوشید😐 معتقد بود کفشش پیدا نیست ، ...

زن عموم دقیقااااا همینجور بود البت بیست سال پیش

موقع عسل خوردن من عسلو خوردم با کلی خجالت بعد من با انگشت دادم ب شوهرم اون یواش دستمو گاز گرفت😐همیشه بهش میگم دخترا این کارو میکنننن 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

دوستم پول عاقد و محضر رو داماد نداد 

خودشون دادن 😶🤐کلا شوهرش خودشو اورد با لباساش 😂 حتی پاگشا نگرفتن 

عروسی نگرفتن 

خونه هم این پول داد رهن کردن 

کل جهیزیه این داد 

نامزدی رفتن سفر ، نبرد سوییت و هتل 

برد تو چادر 😶 و کنار جاده ای خیابونی جنگلی 😂

مرد چهل ساله با ادعای زیاد تبل تو خالی جیب خالی 😆

روز عقد کیک که بریدیم بعد میخواستیم دهن هم بذاریم من منتظر کیک بذاره دهنم خودش خورد🙄همه جیغ کشیدیم شوهرمم واسه اینکه ضایع نشه گفت قصدی کردم بخندیم ولی واقعا خودش خورد نمیدونست باید دهن من بذاره😂