2777
2789
عنوان

روز عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من اونقدر استرس داشتم ک هیچ خاطره ای یادم نمیاد اما فیلمای عقدمو که میبینم آتیش میگیرم از حرص چون همه بخصوص جاری هام و زنداییم ک زندایی همسرمم میشه دائم در حال پچ پچ کردن بودن و از همه چی ایراد میگرفتن. واضح تو فیلمم هست 

من هنوز ازدواج نکردم ولی خیلی دوس دارم واسه جاری ایندم زیر لنگی بگیرم روز عقد از پله های محضر بیفته ...

خب بزار اول خودت عقد کنی شاید اول برا تو زیر لنگی گرفتت😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
شوهرم موقع بله گفتن فک کرد باید اونم بعد سه بار بله بگه بار اولشو مکث کرد بعد دید کسی نمیگه دوماد ر ...

حالا همسر من محضر دار بهش گفت تا زیر لفظی نگرفتی بله نده اینم همین کار کرد 

من روز عقدم همش. دعوا بود، خانوادم مقصر بودن از بس مغرور و حسود بودن، خداروشکر بعد خطبه بود بابام ال ...

عزززززیزم ...باز خوبه شوهرت هواتو داره

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
‌کاملا جدی هستم، بدون حلقه عقد کردیم😅

واقعا الان باعث خندت میشه 😂😂

دوستم پول عاقد و محضر رو داماد نداد  خودشون دادن 😶🤐کلا شوهرش خودشو اورد با لباساش 😂 حتی پاگ ...

واااااا

عزززززیزم ...باز خوبه شوهرت هواتو داره

شوهرم بخدا همه فامیل ازش صحبت میکنن، ولی خانوادم حسود و مغرورن خیلی تحقیرش کردن ولی شوهرم همیشع بهشون کمک میکنه دلی نداره، بش میگم اینا ک روز عقدمون و خراب کردن چرا کمک میکنی بهشون، میگه من ب خودم احترام میزارم کار با کسی ندارم، کلا خیلی هوامو داش 

واقعا الان باعث خندت میشه 😂😂

آره چون یاد قیافه بقیه میوفتم وقتی به چهره خونسرد ما دوتا نگاه می کردن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
من ک مجردم ایشالا عقد کردم میام براتون تعریف میکنم🤣🤣

ایییییییشالا

شوهرم بخدا همه فامیل ازش صحبت میکنن، ولی خانوادم حسود و مغرورن خیلی تحقیرش کردن ولی شوهرم همیشع بهشو ...

خداحفظش کنه برات ..خداروشکر امشب از خوبیای مردام شنیدیم تو نی نی سایت