2777
2789
عنوان

فارتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 44 پست
ببین وقتی منو شما وارد یه تاپیک میشیم شما یه نظر میدی رد میشی من مینم نظرت  با نظرم نمیخونه یه ...

والا خوب  اون کاربرای باید متوجه بشن که هرکی نطر خودشو میگه همشم ب استارتر و نی نی یار ربط داره ن بقیه کاربرا ...

نگاه کن توروخدا تو مجازیم اختیار خودمونو نداریم ۰☹

بله واقعا،من تاپیک زدم و گفتم که درخواست دوستی نه از خانوم نه از آقا قبول نمیکنم،ولی همه درخواست میدن،یک جا هم بهم گفتن تو آقایی،منم گفتم دلیلی نداره بخوام خودمو به اسم دختر بیارم تو این سایت وقتی اهل هم صحبت شدن با کسی نیستم،ولی خیلیا بلد نیستن درست صحبت کنن👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عده واقعا درکشو‌ ندارن طرف به زور میخواد بگه نظر من درسته تو غلط میگی اخه به تو چه !  

وای نگو 

یادمه تو یه تاپیکی بودیم راجب ازدواج بود یکی از کاربرا یه نطر مزخرف داشت اسی هم نمیخواست ناراحتش کنه ولی مگه ول کن بود تازه ناراحتم شده بود که چرا اسی به حرف من گوش نمیده

من یه ترانه سرام ،اگه کسیو میشناختید که خریداری کنه لطفا بهم اطلاع بدید🥰🥰🥰
منظورم این بود از این کاربرهایی که میان گیر بدن به گذر بقیه هنوز نیوفتاده تا درک کنن چی منظورته

اره شنیدن کی بودمانند دیدن؟🤔🤔🤔🤔🤦‍♀️😱🤷‍♀️🤷‍♀️🤣🤣🤣🤣

بنظر من تا جاییکه به توهین نکشه اشکالی نداره ریپلای کنن و نظر مخالفشون رو بگن. داریم صحبت میکنیم دیگه. برای همدیگه دلیل میاریم. یا قانع میشیم یا قانع میکنیم یا هیچ کدوم. در هرصورت روی همدیگه رو ماچ میکنیم و میریم بیرون از تاپیک😁😁

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
بنظر من تا جاییکه به توهین نکشه اشکالی نداره ریپلای کنن و نظر مخالفشون رو بگن. داریم صحبت میکنیم دیگ ...

اره .خیلی خوبه ایتکه شما میگی ..من منطورم افرادی بود ک هی گیر بیحامیدن .متوجه هستی عزیزم؟😊😘

اره .خیلی خوبه ایتکه شما میگی ..من منطورم افرادی بود ک هی گیر بیحامیدن .متوجه هستی عزیزم؟😊😘

بله... احتمالا 😁🙂

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.