2777
2789
عنوان

فارتون چیه؟

208 بازدید | 44 پست

یعنی چی تو تاپیک یکی میری نظر میدی بعد یهو یکی بی ربط ریپلی میکنه گیر الکی میده  اولا ک اون تاپیک مال استارتره ن شما ،بعدشم اصن کی باشما بود .ب جای اینکه برن جواب سوال اسی رو بدن میان رو هم دیگه کیلید میکنن ..🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 

مگه غیر از اینه که استارتر میاد سوالشو مطرح میکنه همه هم میان نطر میدن دیگه اون خودش هرکدومو بخواد انتخاب میکنه ..غیر ازاینه مگه ..

؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کاملا صحیح،من پست بزارم بهم گیر میدن👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
همینو بگو😒

اه رفتم تو ی تاپیک درحواب اسی ی صرب المثل نوشتم یکی اومده ریپلی کرده منطورت چیه .معنیشو گفتم بخش ..باز میگه چرا اینو گفتی ...وا ب تو چ ک چرا اینو گفتم میگم اسی خودش میدونه دیگه انقد رپلی نکن میگه خوب بدو توخصوصی باهاش بحرف ..خوب اون اینجا تاپیک زده من برم خصوصی ؟🙄🙄🙄🙄🙄

وقتی یه صحبتی تو یه جمع عمومی میشه باید قبل از صحبت کردن منتظر این باشی که از طرف تک تک اعضا مورد نقد قرار بگیری 

وگر نه باید سکوت کنی

من یه ترانه سرام ،اگه کسیو میشناختید که خریداری کنه لطفا بهم اطلاع بدید🥰🥰🥰

😱😱😱

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

اخ اخ نگو که زخم هاخوردم من 😂😂😂😂😂😂بارها شده استارتر اومده گفته خانوم من مشکلی ندارم  ول کن و طرف بازززززززز ادامه داده و وکیل مدافع استارتر شده 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
خب اینجا سایت عمومیه هرکسی میتونه نظر بده راجع به پستا

همینو میگم ..نظر ازاده ..بعدشم اگه من چرت بگم ک اتو اون تاپیک استارتر باید بیاد جواب بده ن بقیه ..سر جنگ دارن انگاری ..

اه رفتم تو ی تاپیک درحواب اسی ی صرب المثل نوشتم یکی اومده ریپلی کرده منطورت چیه .معنیشو گفتم بخش ..ب ...

وای اصلا بعضیا به خودشون میگیرن

همینه میگن حرفو بنداز صاحبش بر میداره

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی