2777
2789
عنوان

فارتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟

بهم میگن مسخره،امضات چه مسخره است،عضویتت چه مسخره است،اسم کاربریت چه مسخرست،و......میگن چرا این ایموجی رو همش میزاری👿،منم اصلن جوابشون نمیدم،فقط به نظرشون احترام میزارم و لایک میکنم👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
وقتی یه صحبتی تو یه جمع عمومی میشه باید قبل از صحبت کردن منتظر این باشی که از طرف تک تک اعضا مورد نق ...

ببین وقتی منو شما وارد یه تاپیک میشیم شما یه نظر میدی رد میشی من مینم نظرت  با نظرم نمیخونه یه ریپلای میزنم باهات صحبت میکنم که نظرت فلانه یه گپ و گفت میکنیم ولی من دیگه بهت گیر بدم تهشم توهینم کنم بهت نمیشه اینی که شما میگی وگرنه همه میدونیم نظر میدیم رو نظرمون ریپلای ممکنه بشه ولی بحث و دعوا کردن دربارش مسخرست 

خ‌استی تاپیک اخرمو بخون متوجه میشی منظور چه افرادیه و اشکال از کجاست

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
یکی از همینا که میگی چند روز قبل تو یه تاپیکی گیر داد که اصلا بهش  ربط نداشت تهشم توهین کر ...

یا مثلا من رفتم تو ی تاپیکی کلی نطر دادم بعد لینک خودمو گذاشتم استارتر هم بیاد واسم نظر بده ی کاربر میگه چرا لینکت اینجاس ..اسی اومده میگه مهم نیس ..میخوام برای بهار نطر بدم اون کوتاه نمیاد حالا🙄گفتم بهش ک  هروقت تو تاپیک تو لینک گداشتم بیا حرف بزن 😏

یا مثلا من رفتم تو ی تاپیکی کلی نطر دادم بعد لینک خودمو گذاشتم استارتر هم بیاد واسم نظر بده ی کاربر ...

خب دیگه میفهمم چی میگی یه عده هنوز این قبیل افراد به پستشون نخوردن ببینن بقیه چی میگن 

ببین وقتی منو شما وارد یه تاپیک میشیم شما یه نظر میدی رد میشی من مینم نظرت  با نظرم نمیخونه یه ...

آره اینجوری که کاملا درست میگی 

منم میگم نظر نه اینکه به توهینو ....کشیده بشه 

اسمشم همراهشه 

تبادل نظر نه بحث وجدل

من یه ترانه سرام ،اگه کسیو میشناختید که خریداری کنه لطفا بهم اطلاع بدید🥰🥰🥰
وقتی یه صحبتی تو یه جمع عمومی میشه باید قبل از صحبت کردن منتظر این باشی که از طرف تک تک اعضا مورد نق ...

ن .خوب گلم همه نطرات متفاوتی دارن ماهم با نطر خیلیا مخالفیم پس هی ادیتشون کنیم؟استارتر ک خودش تاپیک زده جوابای مورد نطرشو انتخاب میکنه ..مثلا من ی تاپیک میزنم واسه مادرشوهرم .خوب همه نطر میدن بعصیاش مناسب من نیس .دیکه دلیلی نداره ب پرپاش بپیچم  یا بقیه کاشه داغ تر از اش بشن..قبول داری؟😊😊😊🙂🙂

اخ اخ نگو که زخم هاخوردم من 😂😂😂😂😂😂بارها شده استارتر اومده گفته خانوم من مشکلی ندارم  ول ک ...

کاسه داغ تر از اش شده ..دیگه ب جای اینکه دنبال راه حل واسه اسی باشن دنبال قانع کردن مردم هستن 🤦‍♀️🤷‍♀️ای بابا اصن از اصل غافلن

آره اینجوری که کاملا درست میگی  منم میگم نظر نه اینکه به توهینو ....کشیده بشه  اسمشم همر ...

یه عده واقعا درکشو‌ ندارن طرف به زور میخواد بگه نظر من درسته تو غلط میگی اخه به تو چه !  

بهم میگن مسخره،امضات چه مسخره است،عضویتت چه مسخره است،اسم کاربریت چه مسخرست،و......میگن چرا این ایمو ...

نگاه کن توروخدا تو مجازیم اختیار خودمونو نداریم ۰☹

ن .خوب گلم همه نطرات متفاوتی دارن ماهم با نطر خیلیا مخالفیم پس هی ادیتشون کنیم؟استارتر ک خودش تاپیک ...

نه دیگه تا اون حد منظورم نیست 

من یه ترانه سرام ،اگه کسیو میشناختید که خریداری کنه لطفا بهم اطلاع بدید🥰🥰🥰