رها99999 مدیر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1752 عنوان اینستا😩 | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست در چه صورت اگه پستهای دیگران رو نگاه کنیم اون شخص متوجه میشه؟من دیروز پیج زدم و صفحه مو پرایوت کردم، نه کسی رو فالو کردم نه فالوور دارم.الان مخاطبام متوجه نمیشن کدوم پیجا رو میرم درسته؟ اگه واسه اون پیجا کامنت بزارم چی؟ وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم 1399/09/24 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها99999 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1752 اره کلا به اینکه کسیو فالو کرده باشی یا نه ربطی نداره حتی اگه فالووینگات صفر باشن و پی ... نه صاحب پیج منظورم نیستا، بقیه آشناها منظورمه وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
پاستیللللل عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 4183 کلا تو اگه بخوای برای کسی کامنت بزاری فالووینگای طرف میبینن اگه چک کنن و کامنتارو بخونن و تو هم میتونی کامنتای بقیه رو بخونی زیر عکس زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
رها99999 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1752 کلا تو اگه بخوای برای کسی کامنت بزاری فالووینگای طرف میبینن اگه چک کنن و کامنتارو بخونن و ... فک کنم متوجه شدم .ببین عزیزم من توی پیج مشاوره که هیچ دوست و آشنایی توی فالویینگاش نبود زیر یکی از پستاش کامنت گذاشتم.نگرانی من واسه فالوورای اون پیج نیس، واسه دوست و آشناهای خودمه وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
رها99999 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1752 کلا تو اگه بخوای برای کسی کامنت بزاری فالووینگای طرف میبینن اگه چک کنن و کامنتارو بخونن و ... منظورم اینه آشناهای خودم اگه فالویینگ اون پیج نباشن بازم راهنمایی میشن به کامنت من؟ مثلا یه اعلانی چیزی واسشون بره که من یه جا کامنت گذاشتم وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
پاستیللللل عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 4183 منظورم اینه آشناهای خودم اگه فالویینگ اون پیج نباشن بازم راهنمایی میشن به کامنت من؟ مثلا یه اعلانی چ ... اها نه عزیزم همچین چیزی نمیشه متوجه نمیشن زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️