2777
2789
عنوان

اینستا😩

135 بازدید | 19 پست

در چه صورت اگه پستهای دیگران رو نگاه کنیم اون شخص متوجه میشه؟

من دیروز پیج زدم و صفحه مو پرایوت کردم، نه کسی رو فالو کردم نه فالوور دارم.

الان مخاطبام متوجه نمیشن کدوم پیجا رو میرم درسته؟ اگه واسه اون پیجا کامنت بزارم چی؟

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگه پستشو ببینی و ذخیره کنی  ولی اصلااا لایک نکنی  متوجه نمیشن

من یه جا یه کامنت گذاشتم بعد حواسم نبود کامنت خودمو لایک کردم یه لحظه، بعد سریع لایکمو برداشتم. یعنی دیدن اونجا رو؟؟

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
من یه جا یه کامنت گذاشتم بعد حواسم نبود کامنت خودمو لایک کردم یه لحظه، بعد سریع لایکمو برداشتم. یعنی ...

نه 

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
من یه جا یه کامنت گذاشتم بعد حواسم نبود کامنت خودمو لایک کردم یه لحظه، بعد سریع لایکمو برداشتم. یعنی ...

اگه کامنت گذاشتی 

کامنتتو دیدن 

ولی نمیتونن بفهمن کی کامنتو لایک کرده

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
اگه کامنت گذاشتی  کامنتتو دیدن  ولی نمیتونن بفهمن کی کامنتو لایک کرده

من هیشکی رو فالو ندارما، یعنی نه خودم کسی رو فالو کردم نه کسی منو فالو کرده. پرایوتم هستم

منظورم اینه من توی یه پیج غریبه کامنت گزاشتم، اونجا کامنت خودمو لایک کردم. 

اون کامنت منو الان دیدن؟

من هیشکی رو فالو ندارما، یعنی نه خودم کسی رو فالو کردم نه کسی منو فالو کرده. پرایوتم هستم منظورم ای ...

اره دیدن

اره دیدن

وای نگو ، جدی میگی؟

آخه وقتی من هیشکی رو اد نکردم چجوری میشه؟

اره دیدن

بعد یکی دو ساعت اون کامنتمو حذف کردم، بعد چجوریه وقتی حذف میشه واسه همه حذف میشه یا فقط واسه من؟

بعد یکی دو ساعت اون کامنتمو حذف کردم، بعد چجوریه وقتی حذف میشه واسه همه حذف میشه یا فقط واسه من؟

اره 

کلا به اینکه کسیو فالو کرده باشی یا نه ربطی نداره 

حتی اگه فالووینگات صفر باشن و پیجت خصوصی.

برای کسی کامنت بزاری میبینه

اره برا همه میشه

اره دیدن

ببین منظورم اینه توی پیج یک نفر که هیچ دوست و آشنایی توش نداشتم کامنت گزاشتما، کاملا غریبه. بازم دیدن؟ چجوری میشه دید؟ مثلا منم الان میتونم ببینم واسه فامیلمونو؟با اینکه نه فالوشون کردم نه اونا منو فالو کردن