2777
2789
عنوان

اینستا😩

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست
اره  کلا به اینکه کسیو فالو کرده باشی یا نه ربطی نداره  حتی اگه فالووینگات صفر باشن و پی ...

نه صاحب پیج منظورم نیستا، 

بقیه آشناها منظورمه

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

کلا تو اگه بخوای برای کسی کامنت بزاری فالووینگای طرف میبینن اگه چک کنن و کامنتارو بخونن 

و تو هم میتونی کامنتای بقیه رو بخونی زیر عکس

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تو اگه بخوای برای کسی کامنت بزاری فالووینگای طرف میبینن اگه چک کنن و کامنتارو بخونن  و ...

فک کنم متوجه شدم .

ببین عزیزم من توی پیج مشاوره که هیچ دوست و آشنایی توی فالویینگاش نبود زیر یکی از پستاش کامنت گذاشتم.

نگرانی من واسه فالوورای اون پیج نیس، واسه دوست و آشناهای خودمه

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
کلا تو اگه بخوای برای کسی کامنت بزاری فالووینگای طرف میبینن اگه چک کنن و کامنتارو بخونن  و ...

منظورم اینه آشناهای خودم اگه فالویینگ اون پیج نباشن بازم راهنمایی میشن به کامنت من؟ مثلا یه اعلانی چیزی واسشون بره که من یه جا کامنت گذاشتم

منظورم اینه آشناهای خودم اگه فالویینگ اون پیج نباشن بازم راهنمایی میشن به کامنت من؟ مثلا یه اعلانی چ ...

اها نه عزیزم 

همچین چیزی نمیشه 

متوجه نمیشن

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️