2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

2764 بازدید | 47 پست

من تعجب میکنم از کسایی که میگن ماینوکسیدیل داروی مزخرفیه چون باید مادام العمر استفاده بشه..😐..چطور وقتی شامپویی خوبه حاضریم مادام العمر بخریمش یا قرصی خوبه واسه مو ...همیشه بخوریم 😧ولی این قطره رو نزنیم.....😕

چون واس خانوما تو بارداری و شیردهی مضره باید ترکش کنی نمیشه تااخر عمر واس مو قید بچه رو بزنی ک

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون واس خانوما تو بارداری و شیردهی مضره باید ترکش کنی نمیشه تااخر عمر واس مو قید بچه رو بزنی ک

مگر این ک بچه داشته باشی دیگه نخای

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

من ۶ماهه دارم ۵ درصدشومیزنم روزی دوبار سرخود

بعد ازداروخونه خریدنی مرده گف خودت میزنی گفتم آره

گف قط کنی کچل میشی چراروزی دوبارمیزنی 

خیلی استرس گرفتم🤒🤕

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
واقعا...خوب گفتی من تازه یکروز در میون میزنم جواب گرفتم

من بعد از ده سال که شاید میلیونی خرج کردم به این دارو رضایت دادم....ولی همه میخان منصرفم کنن.....چه ایرادی داره که مادام العمر بزنم....بی مویی روان یه خانمو داغون میکنه...مو خیلی توی زیبایی تاثیر داره

اعتیاد اوره به شدت و به محض قطع کردن ده برابر بیشتر موهاتو از دست میدی

واقعا من خیلی موهام ریخته میخواستم بخرم یعنی خوب نیست اگه ۱۰ برابر بریزه کلا کچل میشم🤣

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌