2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 47 پست
خب قویه.....عجله نکن ....همون دو رو بزن

باشه 😍 شما چند وقته میزنی؟ راضی؟ کدوم ناحیه سرت کم پشته؟

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بابا مگه چند سال آدم جوون هست...خوب وقتی آدم پیر بشه آنقدر زیبایی براش مهم نیس

دقیقا ...بخاطر موهای کم پشتم اینقدر ناراحتم....ترجیح میدم مدام بزنم تا اخر عمر ولی از نعمت موی زیبا بهره مند باشم و کیف کنم.....درستشون کنم فر بدم ....بلند بزارمشون😢😢😢😢😢😢

سللم من یه قوطی اسفاده کردم اصلا اصلا تاثیر نداشت که حداقل امیدوار شم 

یه جا خوندم عرق نعنا ماینوکسیدل طبیهیه ان شالله میخوام بگیرم بزنم منم از بی مویی و ریزش دیوانه شدم 

باشه 😍 شما چند وقته میزنی؟ راضی؟ کدوم ناحیه سرت کم پشته؟

واسه من دو درصده.....موهای من از تمام سر به یه نسبت میریزه....دکترم دیروز قشنگگگگگگگگ توجیه م کردو گفت:هزینه بیخود نکن و قرصای مختلف نخور....واسه ریزش موی اندروژنیک این تنها راهه.....من واسه موهام تازه شروع کردم...ولی واسه ابروهام چهار ساله میزنم عالی شدن و ادامه میدم ....

چند ماهه  که نیست تو روخدا اگر  جایی داره ادرس بدید بگیرم خیلی داروعه خوبیه ازش جواب گرفتم ...

من دوتا فوم شو دارم اگه خواستین درخواست دوستی بدین می‌فرستم براتون

شکننده ای سخت...
واسه من دو درصده.....موهای من از تمام سر به یه نسبت میریزه....دکترم دیروز قشنگگگگگگگگ توجیه م کردو گ ...

چهار سال هرروز؟

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
مزوتراپی هم کردی؟

نه ...قراره سه ماه بزنم ...دکتر گفت آمادگی داشته باش که موهای ضعیفت بریزن .اگر بعد از سه ماه جواب نداد بیا برای مرحله بعد...اگر جواب داد همینو ادامه بده ....ضرری نداره

اوایل هر روز بعدش روز درمیون...الانم هر وقت یادم بیاد....ولی اگه مداوم هر روز بزنی دیگه نیاز به مداد ...

من اون پنج درصدو ک میزدم گه گاهی ب ابروهامم میزدم الانم دوس دارم از دو درصده بزنم ولی میترسم باعث شه صورتم پر مو بشه مال شما نشد؟ با چی میزنی؟

دکتر بمن گفت روزی یه بار...خانما دو درصد...و فقط واسه ریزش موی ارثی....اگه راه دیگه ای دارید نزنید ر ...

برای ریزش ابرو چی؟ تاثیر داره پر بشه ابروها

اونی ک جلوحرفات سکوت میکنه لزوما نابلدنیست شعورش از تو بیشتره :)