2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 47 پست
خب توی بارداری نمیزنیم 😊

دوباره میریزه زحمتا هدر میره 😭😭😭 من یه عدد کچل هستم 

سه ماه پنج درصد زدم وای ک چقد موهام عالی شدن کیف میکردم اما اما کل صورتم شد موی زائد وحشتناک شبیه میمون شده لودم دیگه ترکش کردم همش ریخت دوباره دو درصد شروع کردم الان تقریبن سه ماه باز کم کم داره موی زائد درمیاد ولی این بار دیگه ترجیح میدم موهام خوشگل باشن زائدا رو یکاریش میکنم فعلنم تا سه چار سال دیگه قصد بارداری ندارم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوباره میریزه زحمتا هدر میره 😭😭😭 من یه عدد کچل هستم  سه ماه پنج درصد زدم وای ک چقد موهام عا ...

دکتر بمن گفت 5نزن چون واسه اقایونه....من خودم با پنج سردرد میشم....دو درصد بزن 

من بعد از ده سال که شاید میلیونی خرج کردم به این دارو رضایت دادم....ولی همه میخان منصرفم کنن.....چه ...

اره بابا مگه چند سال آدم جوون هست...خوب وقتی آدم پیر بشه آنقدر زیبایی براش مهم نیس

دکتر بمن گفت 5نزن چون واسه اقایونه....من خودم با پنج سردرد میشم....دو درصد بزن 

اره دو درصد خوبه ولی پنج درصد اینقد زود تاثیر گذاشت 😅 الان دوس دارم یدونه پنج درصدم بخرم مثلن هفته ای یبار ازون بزنم باقیش دو درصد ولی از موی زاید دیگه میترسم خیلی ترسناک بودا فک کن رو گونه هام پر موهای دوسه سانتی شده بود ☹️

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
من ۶ماهه دارم ۵ درصدشومیزنم روزی دوبار سرخود بعد ازداروخونه خریدنی مرده گف خودت میزنی گفتم آره گف ...

دکتر بمن گفت روزی یه بار...خانما دو درصد...و فقط واسه ریزش موی ارثی....اگه راه دیگه ای دارید نزنید راهشو پیدا کنید حتما

وقتی نزنی اونایی که درومده میریزه؟؟؟یا موهای خودتم میریزه ؟

همونایی ک دراومده بود ریخت