2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 79 پست
آخه نمیشه آدم اذیت میشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

منم تو این سن ازدواج کردم دوستم ۲۶سالگی نصف دوستامونم تا ۱۸ سالگز هرکی یه زندگی و ی سرنوشت داره نباید مقایسه کنی خودتو

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه نمیشه آدم اذیت میشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

نمیدم ب راه بد بکشونمت ولی حداقل مجازی با یکی صحبت کن واقعا ادم نیاز داره ب جنس مخالف حداقل روحیه ات بهتر میشه 

چرا همتون میخواین سنتی ازدواج کنید خوب واسه خودتون پیدا کنین همو بشناسین عاشق شین بعد ازدواج کنین.نم ...

عزیزم ما نگفتیم. سنتی ازدواج کنیدولی وقتی ادم بچسبه به یه پسر فکر بد میکنه اگه پسری عاشق هست میاد میگه دختره دوستش داشته باشع میگه اره دوست میشن باهم که اشناشدن ازدواج میکنن اونم عاشقونه 

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 
ب خودت میرسی یا ن تیپت در چ حدیه دوستم البته اگه ناراحت نمیشی بیرون میری ارایش داری ابروهات تمیزه یا ...

آره تیپم خوبه 

بیشتر لباسام مخصوصا پالتوهام برنده

آرایشم دارم همیشه ی آرایش معمولی

ابروهام خیلی پر نیس

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
عزیزم ما نگفتیم. سنتی ازدواج کنیدولی وقتی ادم بچسبه به یه پسر فکر بد میکنه اگه پسری عاشق هست میاد می ...

ولی اگه پسره خودش درخواست دوستی داد دوست شید 

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 

دختری که توی سن پایین خواستگار زیاد داره ۲ دلیل داره

دلیل اول اینکه خانواده سطح بالایی داره. میتونه موقعیت اجتماعی بالا باشه یا وضع مالی خیلی خوب. 

دلیل دوم ظاهر زیبا.

چیزی که خیلی مهمه اینه که خواستگاراش از چه طبقه اجتماعی هستن. تعداد خواستگار مهم نیست، مهم اینه که چه جور خواستگارایی داره

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."

حتما زیاد بیرون نمیری کسی تو رو نمیبینه البته تو این ایام کرونا واقعا کسی جایی هم نمیره حق دارین 

ولی خب وقتی کرونا رفت با مادرت بیرون برو خیلی زیاد تاثیر داره با مامانت باشی و این ک عروسیا برو و مهمونیا برو تا نبیننت ک کسی نمیفهمه فلان خونه دختر داره اینم بگم واقعا شرایط ازدواج سخت شد پسرا ن در امدی دارن ن پولی و این ک دنبال دختر کارمند ان بیشتریاشون