2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 79 پست

فقط خواستگار داشتن مهم نیست اینکه خواستگارات از چه سطحین مهمه  

مثلا یکی یه عالمه خواستگار داره واب همشون بی کارو بی عارو معتاد خوب این خوبه ولی  اگه برعکس باشه خوبه 

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خواستگار داشتن مهم نیست اینکه خواستگارات از چه سطحین مهمه   مثلا یکی یه عالمه خواستگار دار ...

وای من بدبخت از بچگی کلی خواستگار داشتم اکثرشون کارمند و عالی چون بچه بودم داداشم قبول نکرد اخرش داد منو ب پسر عموی اشغالم فقط ب خاطر این ک فامیله بیکار و معتاد و نفهم 

حتما زیاد بیرون نمیری کسی تو رو نمیبینه البته تو این ایام کرونا واقعا کسی جایی هم نمیره حق دارین&nbs ...

چرا بیرون زیاد میرم 

ولی کسی نیس 😣

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

من و شوهرم الان ۱۰ساله زندگی میکنیم .الان میگم چرامنوگرفتی میگه ازظاهرت خوشم اومد.میگه مامرداظاهرزن برامون مهمه و هیکل زن ...میگه بعداخلاق .میگم چرااینطورید؟میگه هممون ظاهربرامون مهمه.آخه میخوایم یه عمرچشممون تو چشم زنمون باشه...برا همینه همیشه دنبال یه خوشگلترمیگردن مرداهمینن