2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 79 پست
ببین اینا معمولا خوب بلدن پسر تور کنند پسرای خوبو براخودشون تورمیکنند ولی یکی مثل من باید بشینه گوشه ...

خب نشین تو خونه عزیزم الان واقعا این مدلی جواب نمیده اگه دنبال ازدواجی واقعا خودت باید آستین بالابزنی

حتی اگه ارتباط با پسرا برات سخته هرطوری هست تو جامعه وارد شو باشگاه و کلاس و کار و ...

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نشین تو خونه عزیزم الان واقعا این مدلی جواب نمیده اگه دنبال ازدواجی واقعا خودت باید آستین بالابزن ...

دانشجوام تو اجتماعم هستم ولی شاید چون دختر سربه زیریم وبا آقایون گرم نمیگرم زیاد تو چشم نیستم🙂😶🤷‍♀️

من 23 سالمه تا هیچ خواستگاری نداشتم

دوستام  هم دوره ای هام بیشترشون ازدواج کردن 

وقتی تو هیچ خواستگاری نداری پیش خودت میگی آخه من چ مشکلی دارم که تا حالا هیچکس نیومده 😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
دانشجوام تو اجتماعم هستم ولی شاید چون دختر سربه زیریم وبا آقایون گرم نمیگرم زیاد تو چشم نیستم🙂😶🤷‍ ...

افرین تو دختری سربلندمون کردی

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 

چرا همتون میخواین سنتی ازدواج کنید خوب واسه خودتون پیدا کنین همو بشناسین عاشق شین بعد ازدواج کنین.نمیشه؟من سنتی ازدواج کردم خواهرم عاشقانه.اینقدر فرق بینمون تو روابط هست 

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
خوشگل بودن خیلی ربط داره به خاستگارداشتن..مخصوصاپسرای الان که عقلشون به چشمشونه ..با چشم عاشق میشن پ ...

افرین چون که فقط خوشگلی میبینن الان دخترای خوشگل خیلی بیتربیتن فک میکنن خوشگلا سرن عه 

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 
من 23 سالمه تا هیچ خواستگاری نداشتم دوستام  هم دوره ای هام بیشترشون ازدواج کردن  وقتی تو ...

ببین عزیزم دنیا خیلی بی عدالته یکی خوشبخته یکی بدبخت خودتو بادیگران مقایسه نکن اینجوری فقط خودتو داغون میکنی منم یه روزی مثل تو بودم ولی دیدم هیچی که درست نمیشه هیچ فقط خودمو بااینهمه فکروخیال نابود میکنم الان دیگه بی خیالش شدم هرچه باداباد

برا من قیافه همین 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ببین عزیزم دنیا خیلی بی عدالته یکی خوشبخته یکی بدبخت خودتو بادیگران مقایسه نکن اینجوری فقط خودتو داغ ...

آخه نمیشه آدم اذیت میشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین