_دخترک__ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 535 عنوان گر گرفتگی 140 بازدید | 11 پست دوستان من مجردم یکماه قبلا هم اینجوری شدم یک هفته مونده به پریودیم گر گرفتم ضعف دارم یه دفعه یخ میکنم طبیعیه؟ 1399/09/24 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205860 ار ممکنع از علائمش باش وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
سراب۶۵ عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2472 من اینجوری بودم بعد که ازمایش دادم هورمونهام بهم ریخت اما دکتر گفت ربطی به گر گرفتگی نداره طبیعی موقع تخمک گذاری بدن گر میگیره 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
fatii_raha عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1279 من اینجوری بودم بعد که ازمایش دادم هورمونهام بهم ریخت اما دکتر گفت ربطی به گر گرفتگی نداره طب ... یعنی تخمک گذاری قبل از پریودی هس ...مگه نمیگن ی هفته بعد پریود تخمک گذاری هس🤔 خوشیام میتونن تکراری باشن🙂
_دخترک__ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 535 من اینجوری بودم بعد که ازمایش دادم هورمونهام بهم ریخت اما دکتر گفت ربطی به گر گرفتگی نداره طب ... آخه من تقریبا ۱۰روز مونده به پریودی تخمک گذاری الانه؟ ببخشید من نمیدونم میپرسم
fatii_raha عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1279 منم روز اول دوم اینجورم الهیییییی دردیه ک باید تحمل کنیم ...من با اینکه بچه هم دارم گاهی وقتا دردم انقد شدید هس ک استفراغ سرگیجه کمر درد دلدرد ضعف شدید لرزش ازبس درد دارم روز اول فقط روز دوم ب بعد انگار ن انگار پریودم از مجردی تاحالا اینجورم عوض هم نشدم خوشیام میتونن تکراری باشن🙂
سراب۶۵ عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2472 آخه من تقریبا ۱۰روز مونده به پریودی تخمک گذاری الانه؟ ببخشید من نمیدونم میپرسم من وسطهای دوره اینجوری میشدم اما خودم فک میکنم از هورمونهام بود چون بعد که دارو مصرف کردم و خوب شدم دیگه اونجوری نمیشم 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
fatii_raha عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1279 آخه من تقریبا ۱۰روز مونده به پریودی تخمک گذاری الانه؟ ببخشید من نمیدونم میپرسم اگه ترشحات کشی داره مث سفیده تخم مرغ اره هس خوشیام میتونن تکراری باشن🙂