2777
2789

سلام عزیزم 

ببخشید به جای جواب دادن می خوام یه سوال کنم

من دوبار بارداری خارج رحمی داشتم

لوله چپم رو از دست دادم

شاید آی وی اف کنم 

میخواستم ببینم خیلی سخته ؟درد داره؟

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز خیلی زوده 

من خیلی داغونم ن استراحت درست حسابی داشتم بعد انتقالم سریع ادرارم گرفت بلند شدم رفتم دستشویی توروبه خدا دعام کن اینسری مثبت شم 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
سلام عزیزم  ببخشید به جای جواب دادن می خوام یه سوال کنم من دوبار بارداری خارج رحمی داشتم لول ...

ببین عزیزم راهش که سخته ولی من میگم اگه واقعا ادم جواب بگیره ارزش  داره ولی متاسفانه میگن ۳۵درصده احتمال بارداریش 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ممنون  ان شاالله این ماه نتیچه میگیری عزیزم و به سلامتی به دنیا میاریش

مرسی عزیزم چندساله منتظرم بخدا خیلی دعام کن دعای بنده درحق بنده دیگر میگیره 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
مرسی عزیزم چندساله منتظرم بخدا خیلی دعام کن دعای بنده درحق بنده دیگر میگیره 

انشاله میگیره.من کل چهارده روز هیچ علامتی نداشتم ولی مثبت شد. دنبال علائم نباش آرامش داشته باش و سوره یس بخون

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
انشاله میگیره.من کل چهارده روز هیچ علامتی نداشتم ولی مثبت شد. دنبال علائم نباش آرامش داشته باش و سور ...

اخه من بعد انتقال توبیمارستان ۱ساعت بعدش زود پاشدم رفتم دستشویی زیادم استراحت نداشتم ببخشید بارچندم انتقال مثبت شدید من دفه دومهه بخدا خیلی نگرانم

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اخه من بعد انتقال توبیمارستان ۱ساعت بعدش زود پاشدم رفتم دستشویی زیادم استراحت نداشتم ببخشید بارچندم ...

درخواستت رو قبول کردم. بار اول . دستشویی رفتن مهم نیست نگران نباش برا منم دعا کن 🤲

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
من خیلی داغونم ن استراحت درست حسابی داشتم بعد انتقالم سریع ادرارم گرفت بلند شدم رفتم دستشویی توروبه ...

سلام،منم تیرماه انتقال دادم،سه تا جنین،

کمتر از یکساعت بعدش پاشدم رفتم دستشویی،تازه مجبورمون کردن مثل حالت دستشویی ایرانی بشینیم و کفش ها و دمپاییمونو برداریم،بعدم آسانسور پر بود از پله اومدم پایین،من دندانسازم و کاری هست که خیلی باید فعالیت داشته باشی و ابزار سنگین و زور زدن میخواد.

چونکه کلا ناامید بودم،گفتم اینکه نمیگیره،از روز چهارم انتقال شروع به کار کردم،

روز هشت انتقال بیبی چک زدم منفی شد،منم دیگه ناامید شدم و بخدا وسایل هفت هشت کیلویی کارمو برمیداشتم جابجا میکردم،

روز ۱۲ انتقال،دوباره بی بی چک زدم و در کمال ناامیدی مثبت شد،روز ۱۴ انتقال آزمایش دادم و بتا ۸۷۳,

سه تاش هم گرفته بود،ولی یکی قلبش تشکیل نشد و شدن دو تا،الانم ماه هفتم بارداریمه

هرچی خدا بخواد همون میشه