2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام،منم تیرماه انتقال دادم،سه تا جنین، کمتر از یکساعت بعدش پاشدم رفتم دستشویی،تازه مجبورمون کردن م ...

خدا رو شکر عزیزم ،برای منم دعا کن لطفا ،کل موهام سفید شده ،نمیتونم به بچه فکر نکنم اصلا 😭😭😭

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

سلام عزیزم من امروز روز ۱۳ انتقالم هست. از روز هفته اول درد خفیف توی تخمدانها و زیر شکم داشتم. از روز 10لکه بینیم شروع شد

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
سلام عزیزم من امروز روز ۱۳ انتقالم هست. از روز هفته اول درد خفیف توی تخمدانها و زیر شکم داشتم. از رو ...

سلام گلم به حق امام زمان باردار باشی یه بی بی چک بزار

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
سلام عزیزم من امروز روز ۱۳ انتقالم هست. از روز هفته اول درد خفیف توی تخمدانها و زیر شکم داشتم. از رو ...

کجا انتقال دادین ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

هفته اول زیر دلم درد میکرد از روز دهم لکه بینی داشتم روز یازدهم قطع شد روز دوازدهم یک فیلم ترسناک توی واتساپ برام فرستادن و از جا پریدم لکه خون قرمز اومد. 

دوباره آمپول پروژسترون زدم و فعلاً لکه بینی قهوه ای هست اما مداوم هست. دو روزه فقط دارم بلند بلند زار میزنم و گریه ام بند نمیاد. استغفرالله حتی کفر گفتم. به حدی ناامید هستم از رحمت خداوند که حس می کنم هرگز منو نمی بخشه. برام دعا کن خدا منو مورد عفو و رحمتش قرار بده.امروز هم لکه بینی قهوه ای دارم و کاملا استراحت مطلق هستم الان تماس گرفتم بیمارستان و گفتند تا روز ۱۶ نباید بری آزمایش و گرنه هیچی نشون نمیده.بهشون گفتم لکه بینی مداوم دارم و خونریزی گفتند اصلا مسئله مهمی نیست در آی وی اف و احتمال داره که باردار باشی. حالا باید تا پنج شنبه صبر کنم و بعد برم آزمایش بدم. تورو خدا برام دعا کن. من آدم ضعیفی هستم و با کوچکترین تلنگری کاملاً ناامید میشم. امیدوار هستم خدا دلش به رحم بیاد برای هممون که چشم انتظاریم

سلام گلم به حق امام زمان باردار باشی یه بی بی چک بزار

بهمون گفتن بی بی چک نذارید فقط روز ۱۶ برید آزمایش. جرات نمی کنم بذارم

برای من سه جنین انتقال دادند در حالی که وضعیت بدنی مناسبی دارم. شیطون بدجوری توی وجودم رخنه کرده و بدطور نا امیدم کرده. کاملا مثل دیوانه ها شدم یاد دارم بلند بلند گریه می کنم یا دارم به عالم و آدم بد و بیراه میگم و ناشکری می کنم. خدا منو ببخشه. شوهرم میگه اگر مثبت شد چه جوری میخوای از شرمندگی خدا دربیای... با اینهمه ناشکری که کردی

هفته اول زیر دلم درد میکرد از روز دهم لکه بینی داشتم روز یازدهم قطع شد روز دوازدهم یک فیلم ترسناک تو ...

انشاءالله بارداری عزیزم منم روز چهارم انتقالمم خیلی ناامیدم چون استراحت مطلقم نبودم

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
برای من سه جنین انتقال دادند در حالی که وضعیت بدنی مناسبی دارم. شیطون بدجوری توی وجودم رخنه کرده و ب ...

منم سه تا بلاست انتقال دادم پناه برخدا

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻