۱۳۷۰عسل مدیر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 480 عنوان ای وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 49 پست روز چتد انتقال جنین علائم داشتید توروخدا میشه جواب بدید من روز سومه انتقالمه محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1399/09/24 | 13:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 ببین عزیزم راهش که سخته ولی من میگم اگه واقعا ادم جواب بگیره ارزش داره ولی متاسفانه میگن ۳۵درص ... توکل به خداإن شاالله برا شما جواب میده عزیزم الهی و ربی من لی غیرک❤️
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 سلام،منم تیرماه انتقال دادم،سه تا جنین، کمتر از یکساعت بعدش پاشدم رفتم دستشویی،تازه مجبورمون کردن م ... خوشبحالت عزیزمإن شاالله بسلامتی بدنیا بیادچند سالته؟تا چند جنین رو میشه انتقال بدی؟مثلاً بخوام ۷تا جنین انتقال بدم هزینه ش بیشتر میشه؟اگه آره از چند تا هزینه بیشتر میشه؟ الهی و ربی من لی غیرک❤️
پروتزیست عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 774 خوشبحالت عزیزم إن شاالله بسلامتی بدنیا بیاد چند سالته؟ تا چند جنین رو میشه انتقال بدی؟ مثلاً بخو ... ممنون۲۸ سالمه خودشون بر اساس کیفیت جنین ها و سن مادر،تعداد رو انتخاب میکنن،دست ما نیست عزیزم
من_مادر_میشم عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 1788 من بیمارستان بعثت رفتم ازادش فکر کنم ۸.۹تومن میشه ولی ما قراردادیم فکر کنم تاالان ۳تومن شد ایشالا جواب بگیری گلم❤بعثت تهرانه؟ دکتراش خوبن؟چند وقته اقدامی عزیزم؟ میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستید❤
۱۳۷۰عسل مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 480 ایشالا جواب بگیری گلم❤ بعثت تهرانه؟ دکتراش خوبن؟چند وقته اقدامی عزیزم؟ سلام عزیزم انشاءالله سه ساله بکوب دکتر میرم محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
۱۳۷۰عسل مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 480 سلام،منم تیرماه انتقال دادم،سه تا جنین، کمتر از یکساعت بعدش پاشدم رفتم دستشویی،تازه مجبورمون کردن م ... الهی شکر خدا نگهداره واست ببخشید مشکلتون چی بود چندسال نازایی داشتید الهی خدابه همه مثل شماراحت بده محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
۱۳۷۰عسل مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 480 سلام،منم تیرماه انتقال دادم،سه تا جنین، کمتر از یکساعت بعدش پاشدم رفتم دستشویی،تازه مجبورمون کردن م ... ببخشید مشکلتون چی بود چندسال تحت درمان و اقدام بودید محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
۱۳۷۰عسل مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 480 ایشالا جواب بگیری گلم❤ بعثت تهرانه؟ دکتراش خوبن؟چند وقته اقدامی عزیزم؟ بله تهرانه محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
پروتزیست عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 774 خودم تنبلی تخمدان داشتم.طوریکه هر دو سه ماه پریود می شدم،همسرمم اسپرم تعداد کم و کم تحرک،اسپرمش هفت میلیون بود و نود درصدشون تحرک نداشتن
پروتزیست عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 774 ببخشید مشکلتون چی بود چندسال تحت درمان و اقدام بودید مشکلمو پست قبلی گفتم،چهار سال تحت درمان بودم،اول با دارو هر دومون،بعد آی یو آی و آخر هم آی وی اف
پروتزیست عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 774 الهی شکر خدا نگهداره واست ببخشید مشکلتون چی بود چندسال نازایی داشتید الهی خدابه همه مثل شماراحت بده ممنون انشالله برای شما هم مثبت بشه،خیلی سخته انتظار.اخریا دیگه گریه میکردم
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 ممنون ۲۸ سالمه خودشون بر اساس کیفیت جنین ها و سن مادر،تعداد رو انتخاب میکنن،دست ما نیست عزیز ... ممنون بابت جواب دادنت عزیز دلمخیلی دعام کن الهی و ربی من لی غیرک❤️
من_مادر_میشم عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 1788 سلام عزیزم انشاءالله سه ساله بکوب دکتر میرم ایشالا جواب بگیری گلم بسلامتی بغلش بگیری میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستید❤
من_مادر_میشم عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 1788 بله تهرانه ممنون عزیزم دکتراش خوبن راضی؟ میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستید❤
من_مادر_میشم عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 1788 خودم تنبلی تخمدان داشتم.طوریکه هر دو سه ماه پریود می شدم،همسرمم اسپرم تعداد کم و کم تحرک،اسپرمش هفت ... ببخشید عزیزم پیش دکتر کی رفتی؟ میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستید❤