2777
2789
عنوان

قتل ناموسی

| مشاهده متن کامل بحث + 15997 بازدید | 133 پست
طرف ماهشهری بود یا ماهشهر کار میکرد ؟؟؟؟

خونه اش ماهشهر بود عزیزم

ومن هم یک روز مادر خواهم شد 💛دوست دارم بچه ام پسر بشودتا اگر طلاق خواست جامعه حق را به اون بدهد،اگر زنش خیانت کرد جامعه حق را به اوبدهد،اگر باچنددخترر رابطه داشت جامعه حق رابه اوبدهد،اگرتانیمه شب خانه نیامد جامعه حق رابه اوبدهد،اگردرخیابان بلندخندید اگر شیطنت کرد جامعه حق رابه او بدهد،اگر هرشب درخیابان ها پرسه زد جامعه حق رابه او بدهد،اگر سرکشی کرد بازهم جامعه حق به او بدهد،میدانی اخر اگر دختر باشد سیگار بکشد جامعه هرزه اش میخواند،شب به خانه دیر بیاید جامعه هرزه اش میخواند،با دوستانش سفرمجردی برود جامعه هرزه اش میخواند،در خیابان بخندد یا شیطنت کند جامعه هرزه اش میخواند،اگر شوهرش به او خیانت کند جامعه اوراهمسر نابلد میخواند،اگر پسر باشد خیابان هم برایش امن تر است،دیگر نگاه سنگین هرزه چشمان دیگران ازارش نمیدهد،اگر پسرباشد برای خودش زندگی خواهدکرد نه برای باورهای پوسیده ی مردم،ااای کاش بچه ام پسرباشد چون زن که باشی نمیتوانی موقع غمت به خیابان بروی،سیگاری اتش بزنی و دود شدن غم هایت را ببینی زن ک باشی غمت را پنهان میکنی پشت نقاب ارایشت!و با رژلبی قرمز!خنده را برای لبت اجباری میکنی!اونوقت همه فکر میکنند ن دردی هست نه غمی و تنها نگرانیت پاک شدن رژلبت هست....زن ک باشی.......!
تو آشناهای ما زیاد اتفاق میوقته،،تف به فرهنگ مرد سالاری،هروقت میخوام یه کاری کنم نمیذارن شعار مسخرشو ...

اره منم تقرییا همینطورهه....اصن هرکی این حرفو میزنه باید چیزشو برید 

دیگ شرمندتون باید میگفتم

همین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم تقرییا همینطورهه....اصن هرکی این حرفو میزنه باید چیزشو برید  دیگ شرمندتون باید میگفتم

خخخ دشمنت شرمنده حقیقته،،بعضی دخترارو میبینم که آزادی دارن انقدر حسرت میخورم که نگو

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
خخخ دشمنت شرمنده حقیقته،،بعضی دخترارو میبینم که آزادی دارن انقدر حسرت میخورم که نگو

خدا یه زندگی نرمال به ماها بدهکاره به همه ما دخترایی که توی ایران قربونی سنتها و فرهنگ اشتباه شدیم

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
خدا یه زندگی نرمال به ماها بدهکاره به همه ما دخترایی که توی ایران قربونی سنتها و فرهنگ اشتباه شدیم

👍😔

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

خاک تو سر مردمی که تو منطقشون قتل ناموسی اتفاق میفته و قاتل با خیال راحت به زندگیش ادامه میده. حیوون اون عنترایی هستن که بخاطر نفوذ فرهنگ عن عربی کلمه ناموس افتاده تو ذهن چندش آورشون🤮🤮🤮 و بخاطر رابطه آزاد جنسی کسی که اونو مایملک خودشون میدونن، به خودشون این حقو میدن که یه انسان رو بکشن. اینا همش مال نفوذ فرهنگ عربی اسلامیه🤮 کاش وقتی حکومت عوض بشه تمام قاتلهای ناموسی رو که این چند سال یا به ناحق بخشیدن یا از قصاص تبرئه کردن بدن دست من تا با سرب داغ تو ماتحتشون بفرستمشون به درک. تنها قاتلهایی که لایق هیچ بخششی نیستن قاتل های با بهانه ناموس هستن. اولین مرحله متمدن شدن مردم همه جوامع در طول تاریخ گم شدن مفاهیم شبیه ناموس از فرهنگ اون جوامع بوده. مثل مردم کشورهای اسکاندیناوی و مردم ژاپن و ... که روابط آزاد جنسی حق مسلمشون هست و دولت هم این حقشون رو تضمین میکنه

تو منی یا من توام؟😔 بهت اجازه نمیدن بری بیرون؟😔

ن تنها نمیذارن تا سر خیابون برم،اگه خدا بخواد سال بعد میخوام برم یه شهر دیگه

ن تنها نمیذارن تا سر خیابون برم،اگه خدا بخواد سال بعد میخوام برم یه شهر دیگه

منم همینطورم....من حتا دم درم نمیتونم برم .با اینکه من جایی نمیرمم ولی داداشم در اومد ی بار بهم گف ولگرد اخه مگ چیکار کردم با پا هم محکم زد تو بام

همین.
منم همینطورم....من حتا دم درم نمیتونم برم .با اینکه من جایی نمیرمم ولی داداشم در اومد ی بار بهم گف و ...

😔چن سالته

خاک تو سر مردمی که تو منطقشون قتل ناموسی اتفاق میفته و قاتل با خیال راحت به زندگیش ادامه میده. حیوون ...

عزیزم محدود کردن روابطی که شما میگی ربطی به حکومت و اسلام نداره چیزیه که مردم می‌خوان فرهنگ مردم اینجا اینطوریه اگر همه مثل شما فکر میکردن الان حکومت جمهوری اسلامی نبود اینجا هم میشد مثل همون مثال ها که زدید

و اینکه لطفاً به دین و اعتقاد توهین نکنید شما مسلمان نیستید و واضحه درباره‌ی اسلام اطلاعات محدودی دارید پس بهتره پیش پیش و با اطلاعات ناچیز این حرفو نزنید چون باعث ناراحتی دین دار ها میشه(هرچند واضحه قصدتون همینه)

البته از طرفی هم بهتون حق میدم اینطور فکر کنید چون اکثر این افراد کثافت کاری هاشون رو گردن دین میندازن و متاسفانه از اینجور افراد در هر دینی هست

ولی با این حرفتون موافقم قتل قتله حتی اگر به بهانه ی ناموس باشه اینجور افراد باید سخت قصاص بشن، اگر قصاص نشن زندگی صد ها دختر و زن دیگه هم به خاطر همین بهانه ی احمقانه ی ناموس از بین میره