2777
2789
عنوان

قتل ناموسی

| مشاهده متن کامل بحث + 15998 بازدید | 133 پست
چه ربطی داره مگه گفت ادماب بدذات و بد جنسی هستن؟ اتفاقا جنوبی ها خیلی ادمای خونگرم و مهمون نوازی هست ...

چه ربطی داره؟؟😬😬😬 

کتابشو خوندم یک 

دوما ریپلای ام برای چیزی بود که هم خودم فهمیدم هم خودش فهمید و جواب منم داد الان ریپ تو رو نمیفهمم🤔

منم خوزستانیم ولی همه شهرها از این موارد هست 

قتل ناموسی همه جا هست ولی بعضی مناطق  به دلیل زندگی سنتی قومیتی و پایبند بودن به  بعضی از رسوم  بیشتره

شبنم از قبیله باران سابق هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره؟؟😬😬😬  کتابشو خوندم یک  دوما ریپلای ام برای چیزی بود که هم خودم فهمی ...

خوندخ بودی همچین حرفی نمیزدی که یه سفر یه هفته ای داشتی به اهواز دیگه خوزستان و رسمورسوم مردم رو شناختی پنچری ماشینتونو گرفتن چه ربطی به رسم و رسوم مردم منطقه داره حرفی نزن که مرغ پخته خندش بگیره تهشم میبینین چرتو پرت گفتین میگین من با فلانی بودم ریپ نکن

فیلم خانه پدری رو دیدین؟ داستانش واقعیه داستان ۱۰۰سال پیشه تو یکی از شهر های ایران پدره به دخترش مشکوک میشه بعدشم چون حرفای بدی پشت سر دختره میزدن پدره زن و دخترشو فرستاده دنبال نخودسیاه بعد با کمک پسر ۱۵ ساله خود دخترشو میکشن و تو زیر زمین هم دفن میکنن 

فیلم خانه پدری رو دیدین؟ داستانش واقعیه داستان ۱۰۰سال پیشه تو یکی از شهر های ایران پدره به دخترش مشک ...

پدره سر دخترشو کرد تو گونی بعد برادر دختره با دسته سنگ محکم زد تو سر خواهرش سرش ترکید مچاله شد بعد دفنش کرد حیف دختره

خوندخ بودی همچین حرفی نمیزدی که یه سفر یه هفته ای داشتی به اهواز دیگه خوزستان و رسمورسوم مردم رو شنا ...

افرین 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

تو دقیق تو باهوش تو نکته سنج 😂😂😂😂😂😂😂😂

وات دفاز بابا 😂😂😂😂😂😂😂😂

من جوابشو ندادم  چون میدونستم دعوا میشه کاربریمم دیروز از تعلیق دراومد

به من میگه ریپلایم واسه خاطر چیزی بود که هم خودم فهمیدم هم خودش فهمید و جوابمو داد تورو میگفت