سلام دوستان آیا کسی تو خونوادتون یا آشناتون قتل ناموسی داشتین مثلا پدره دخترشو بکشه یا برادره خواهرشو بکشه یا شوهره خانومشو بکشه اگه تجربشو دارین لطفا بیایین بگین
ناموسی نبوده ولی داشتیم که باجناق از حسادت باجناق رو کشته
😢😢😢😢😢 مال ۳۰ سال پیشه
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
افتخآرم اینه خوزستآنی ام😎🌴پروآزی ۶۵٠😉 معشوق من اگه قرآر باشه یه مرد بآشه قطعآ آقآی استقلاله😂😍دختری که مرجع تقلیدش کورش و داریوشِ💞💎بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یآ حسین😀💚 هم بآ عشق پیرو دین احمدی،هم به شدت مفتخر به نژآد آریاییم هستم😍💖 خدآی من یه وجودِ خیلی مهربونه یه آغوشِ پر از عشق دوست دآرم خدآی نآزم(:💛🌸قربونِ اسمت برم آقا اَبَلفَضل🙂❣️اونجآ که خدآ میگه؛ آیآ خدآ برآی بنده اش کآفی نیست؟، اونجآ نمیشه برآی مهر و محبتش مُرد؟😭😚💛به شدت رو طبیعت حسآسم، خوآهش میکنم عآجزآنه خوآهش میکنم مرآقب طبیعت بآشیم🙁🌱|زودآ که نبآشد وی و ایران باشد😏| به یک رضآ شآهِ بآ صلآبتُ جَسورُ ایرآنی پرستُ پرتلآشُ ضد آخوندُ بی نظیر برآی بآزسآزیِ وطنی مخروبهُ متخصص در فن پس گردنی زدن به وطن فروش، یک بآر دیگر نیآزمندیم...(:💔 من یه تعلیقیِ سیآسیم منو از چی میترسونی؟😐
خودمون که نه ولی پدربزرگ پدرم وقتی تو روستا بودن قدیم تو ی. دعوا باعث شدن پدر دو تا دخترش بکشه
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
وا نع، مرده اگه مردونگی داشته باشه انقد زنشو دخترشو خواهرشو... از محبت خودش اشباع میکنه که دختره حتی تو خوابم از هر لات بی سر و پایی گدایی عشق نمیکنه، تهش هم که همچین اتفاقی بیفته، این مرده اس که باید تقاص پس بده چون کوتاهی کرده