2777
2789
عنوان

جاری مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 75 پست

اخرم نفهمیدم زندگیه جاریا که از هم جداست شوهراشون دو تا ادم متفاوتن چرا باید یکی از به هم خوردن زندگی جاریش خوشحال بشه 😕

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم چرا میدون رو خالی کردی و اجازه دادی هر ادم بی ارزشی زندگیت رو تلخ کنه 

هیجوقت شوهرت رو تنها نذار چون شوهرت عادی میشه براش 

خودتم مقصری ک خونت رو ترک کردی و باعث شده این اندازه فشاره روحی روت باشه

نه مهم نیست  پدر مادر خودم چون نگران بچه هستن دوسدارن من پیششون باشم پدر مادر اونم براشون هیچو ...

الا با همسرتون هیچ ارتباطی ندارین؟؟؟یکم بیشتر فکر کن ب جدایی اخه تازه یکی دیگم بهتون اضافه شده گناه داره..تاپیک قبلتون دیدم گفتید از اول اینجوری بود چرا بچه دار شدین برای این ادم ناخواسته بوده؟؟؟

منم حس کردم اینقدا که میگه متنفرم بدش نمیاد از شوهرش .با یه مویز گرمیش میکنه با یه غوره سردیش

درست حرف بزنید خانوم 

من نمیدونم چرا بعضی از خانوما بی شخصیتن تو حرف زدن

...

من به همسرت کار ندارم .طرفم خودتی .اگه زندگیت و بچت برات مهمه پاشو برو خونه خودت پدر مادرتم بیان خونت چندروز یا تا وقتی همسرت بیاد .سعی کن واسه خودت و بچت عزیزم بعدها نگی نشد اینو منی میگم که دوتا خواهر مطلقه با بچه دارم و احدی خواستگاریشون نمیاد .وقتی پدر بچت واسش پدری نکنه غریبه براش تره ام خورد نمیکنه 

سلام عزیزم ،شما افسردگی بعداز زایمان گرفتی و شوهرتون هم واقعا بجایه درکتون تنهاتون گذاشته البته خیلی از خانمها بعداززایمان بشدت حساس وزودرنج میشن ک ازعلائم افسردگیه اکثرا هم ازشوهرشون متنفرمیشن بنظرمن شماالان تو شرایطی نیستی ک تصمیم جدی بگیری ب خودتون ب همسرت فرصت بده ،بحث و دعوا بین هرزن و شوهری پیش میاد ممکنه شوهرتون ب خانوادش گفته باشه ممکنه هم نگفته باشه وشما خیلی حساس شده باشی پس ب خودت فرصت بده تا ازلحاظ روحی بهتربشی عزیزم 

قرار بود سه هفته پیش حتی با داداشم برم خونه خودم  تا فهمید فرداش اومد خونه بابام ک من نرم

بعله دیگه بیمسعولیت شده اگه همینجا زندگیتو نگیری ول میشه کنترلش از دستت پاشو برو خونه ات بگو دلم براخونم تنگ شده توهم اگه دوستم داری پاشو بیا پیشم بمون خونت اگه نیومد پیشت بعد بدون جاری و بقیه مریضن نمیذارن بیاد.من زایمانم کردم اومدم خونه خودم اینقد بچه نباش دختر.پدر مادرت چرا چیزی بهت نمیگن

اخرم نفهمیدم زندگیه جاریا که از هم جداست شوهراشون دو تا ادم متفاوتن چرا باید یکی از به هم خوردن زندگ ...

کرم از مرد هست عزیزم 😏خودشون باهم جیک پیک دارن

زن بدبخت خبر نداره هیچ وقت .

عزیزم شربت 

عزیزم بفرما برنج بخور 

عزیزم لباست بهت میاد

یکی نیست بگه زن به شوهرت خودت نگاه کن. بی شخصیت هستن کاریش نمیشه کرد

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
بعله دیگه بیمسعولیت شده اگه همینجا زندگیتو نگیری ول میشه کنترلش از دستت پاشو برو خونه ات بگو دلم برا ...

شاید نقشه مرد هست یکاری کنه مهر نده

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
بعله دیگه بیمسعولیت شده اگه همینجا زندگیتو نگیری ول میشه کنترلش از دستت پاشو برو خونه ات بگو دلم برا ...

ببین عزیزم شوهرم بساط برداشته ک خونمون رو بیاره شهر مامانش اینا اسبابای منم جمع کرده برده گذاشته خونه خواهرم 

و ازین و اون پرسیدم تا دیروز دنبال کارای مغازش بود و اصلا دنبال خونه نیست

...
کرم از مرد هست عزیزم 😏خودشون باهم جیک پیک دارن زن بدبخت خبر نداره هیچ وقت . عزیزم شربت  عزی ...

واقعا درگیریا اعضای سایت با جاریاشون یه جوریه که انگار دو تا هوو هستن نه جاری .ادم میترسه از اسم جاری 😶

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

پدر و مادرت چ گناهی دارن ک باید الانم دوش بکشن تو رو میدونم خانوادتن اما وظیفه شوهرته ک ب تمام کم و کاستیای تو برسه اشتباه خواهره منو داری مو ب مو انجام میدی بچه اولش8سالشه هنو خونه بابام داره شام.نهار میخوره بچه دومشم همینطور یه بابای بی مسئولیت پر ادعاست شوهرش مقصرشم خانواده خودمن ک دا ن ساپورتش میکنن درصورتی ک بارها ب خواهرم گفتم بشین تو خونت ب شوهرت بگو فلان فلان فلان کارو کن مردا نمیفهمن تو یادش بده ولی باز خواهرم متوجه نیست بعد از 9سال زندگی باخواهرم دوروز پیش رفته یه گوسفند شریکی خریده ک نصفشم برا یکی دیگس ... یکم بشین ب حرفام فکر کن پدرمادرت رو ول کن تو این مسائل شوهرت روبچسب ... تو ک میخوای طلاق بگیری چرا یه بچه رو اواره کردی این استرسی ک تو داری بچه رو افسرده میکنه 

شاید نقشه مرد هست یکاری کنه مهر نده

دلم میخواد یه پیام با این محتوا واسه شوهرم بفرستم: 

یعنی اکه بفهمم چیزی جلو اون عسل ج نده گفتی واسه لاس زدن بیشتر باهاش و اینکه خودتو جلو چشم اونا عزیز کنی 

بالاخره به گوشم میرسه بقران اگه حتی بعد طلاق گرفتنم بذارم آب خوش از گلوت پایین بره مگه از ترست ازین شهرم بری 

...