2777
2789
عنوان

جاری مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 75 پست

اگرم میخوای بری زود نرو خونت . 

که آقا فکر نکنه براش مهمه . باسیاست برو .زندگی کن . بعد اگه دیدی ول میکنه باز نیستش. توهم درخواست بده.واقعا مادر بچه اش براش مهم نیست؟تعجبم...بخدا از ته دلش خبر ندارم ولی هرچی هست جاری میدونه. 

جاری سفیده یا خوشگله . از این تپل های خوش زبون نیست؟ 

که بچه من بچه بیارم قشنگ میشه ..

فقط بادش بخوره حاملم؟؟؟😐

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
چه حرفی بدی زدم عین ادم دارم راهنماییت میکنم واقعا که خجالت هم خوب چیزیه بیشخصیت ؟!

توی حرفاتون فقط شخصیت زن و میارید پایین 

زن خونه 

این کلمه واقعا بی سوادی تمام 

زن خونه خطاب کردن یه بانو معنی زشتی داره 

میتونستی یه طور دیگه بیان کنی 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اون کسی که باید تلاش کنه تورو با چنگ دندون بگیره شوهرت هست نه تو. اون که تا حالا مشخص بخاری نداره . ...

چه راحت بریدی و دوختی و تهمت زدی...عزیزم اینقدر راحت قضاوت نکن. کبرین ننداز تو انبار باروت

استارتر هم مقصره دور مونده از خونه و زندگی و همش قهر و کشمکش...شاید افسردگی باشه و با مشاوره حل بشه آدمی ک بچه نوزاد داره نباید اینقدر راحت ب فکر جدایی باشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دلم میخواد یه پیام با این محتوا واسه شوهرم بفرستم:  یعنی اکه بفهمم چیزی جلو اون عسل ج نده گفتی ...

ن سعی کن روشت رو عوض کنی اشتباهت رو بزرگ.نکن فردا شوهرت همین پیامو نشون قاضی میده میگ زنم.توهم داره یا کلا بهت میگ توهم داری

ن سعی کن روشت رو عوض کنی اشتباهت رو بزرگ.نکن فردا شوهرت همین پیامو نشون قاضی میده میگ زنم.توهم داره ...

ببین خیلی دلم میخواد این پیامو بدم یا زنگ بزنم بهش بگم با داد و فریاد دلم میخواد اتیشش بزنم

...
توی حرفاتون فقط شخصیت زن و میارید پایین  زن خونه  این کلمه واقعا بی سوادی تمام  زن ...

خونه مقدسه عزیزم من خودم فوق لیسانس دارم با افتخار زن خونه ام هستم شما از اب گل الود ماهی نگیر چه ربطی به بیسوادی داشت مگه گفتم تو خونه ات بمون تکون نخور گفتم خونه زندگیتو ول نکن به امان خدا واقعا اول فکر کنید بعد حرف بزنید

ببین خیلی دلم میخواد این پیامو بدم یا زنگ بزنم بهش بگم با داد و فریاد دلم میخواد اتیشش بزنم

حس مادرانت چطوره اسی ؟ یعنی رابطه الانت با بچت ؟

تو الان عصبانی هستی و کلافه واقعا جاری در هر صورت رو مخه 

فقط چند روز ب خودت فرصت بده اروم ک شدی ب شوهرت بگو بیا دنبالم بریم دنبال خونه بچه گریه میکنه نمیتونم نگهش دارم فقط بهونه بچه رو بکن بعدم بگو سختمه اینجا بمونم با زبون خرش کن بخدا بعد 7سال زندگی کردن دارم بهت میگم من خیر خواه زندگیتم وگرنه همه میتونن طلاق بگیرن

خونه مقدسه عزیزم من خودم فوق لیسانس دارم با افتخار زن خونه ام هستم شما از اب گل الود ماهی نگیر چه رب ...

هر خونه ای قرار نیست مقدس باشه اگه تو اون خونه حرمتی نمونه باید بری و زندگی جدیدی و امتحان کنی 

در ضمن خونه یه شئ محسوب میشه زن خونه یعنی چی لفظ مرد خونه و زن خونه درست نیست مالکیت خونه روی شخص میاد 

راسته میگه پیام نده 

منم ب شوهرم پیام دادم نشون قاضی داد ‌.

(یک دوستی دارم بهم گفت مردا وقت طلاق پیام میدن 

عزیزم قربونت بشم . 😔باشه جواب نده دورت بگردم 

بچه حالش خوبه خیلی دلم براتون تنگ شده 

میشه طلاق نگیری؟میشه برگردی بغلم؟)

سیاست دارن 

ماهم اینور گریه .

بعد پیام دادم خدا بکشتت الهی 

بعد روز دادگاه گفت آقای قاضی این پیام همسرم ایشون روان پرشه😐😐😐😐😐😐😐😐

یا خدا سیاست در حد تیم ملی

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
تو الان عصبانی هستی و کلافه واقعا جاری در هر صورت رو مخه  فقط چند روز ب خودت فرصت بده اروم ...

میدونی این پیامو با هزار زبون هزار بار براش فرستادم حتی جواب نداده وقتی عصبانی شدم دیدم جواب نمیده فحشش دادم و دعوامون شد 

...
هر خونه ای قرار نیست مقدس باشه اگه تو اون خونه حرمتی نمونه باید بری و زندگی جدیدی و امتحان کنی  ...

خونه یعنی یه مکان مقدس چون یه پیوند مقدس باعث شکل گیریش شده پیوند بین یه زن و یه مرد .زن خونه و مرد خونه مالک این رابطه ان اگه درکش سخته سکوت بهترین چیزه. به نظر منم هر زابطه ای هرچقد بد هم این امکانو داره درست بشه ترمیم بشه پس هیچ وقت کسی رو به جدایی تشویق نمیکنم اگر درست کامنتا رو خونده باشی بهش گفتم اگه شوهرتو دوس داری برگرد

میدونی این پیامو با هزار زبون هزار بار براش فرستادم حتی جواب نداده وقتی عصبانی شدم دیدم جواب نمیده ف ...

جواب نمیده که مدرک ازش نداشته باشی . اوه