2777
2789
عنوان

جاری مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 75 پست
میدونی این پیامو با هزار زبون هزار بار براش فرستادم حتی جواب نداده وقتی عصبانی شدم دیدم جواب نمیده ف ...

شوهرت یمقدار بی مسولیته اما نمی دونم جاریت این وسظ چیکارس ک تو اعصابت خورده

اگ میبینی شوهرت همراهی نمیکنه ب زور وادارش کن مسولیت پذیر باشه 

همین فردا پیام بده بیا منو ببر میخوام بیام بابامینا میخوان برن فلان جا من تنها میترسم و بچه ام همش گریه میکنه 

عزیزم پیام نده، پیام مدرک، خواهر من کلا یه فحش به مادر همسرش داده، اونم نه مثل شما مستقیم فقط گفته فلان شده،جنبه کیفری بخشیدن جنبه حقوقی ۲۷۰۰ جریمه کردن، 

شوهرت چرا نمیزاره پات به خونه ات برسه؟ زن و بچه رو گذاشته جا دیگه واسه خودش می چرخه، اگر میخوای بری سر خونه زندگی ات بگو تکلیف روشن کنه،ولی از اونجایی که وسائل ات گذاشته خونه خواهرت معلوم نیست تو سرش چی می گذره ،کاش بچه دار نمی شدید با این اختلافات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حالم بده بگو یکاری کنم حال اینارو بگیرم 

هیچی . خنثی بودن میخوای بترکی بری دهنشون سرویس کنی ولی ارزش نداره.  یک روزی خودت میخندی که چرا فکرم درگیر یک ادم بیشعور کردم. 

ب جاری اصلا پیام نده فیلم بازی میکنه میره گریه اه من خیلی زنت دوست داشتم شبیه خواهر خودم .ازش پیداس خیلی کار بلده ذهن ب ذهن نشو آدم حسابش نکن . 

قبر بکن براشون .

مثل یک خانم باکلاس محکم برو جلو ب روز ای خوب زندگیت فکر کن

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
عزیزم پیام نده، پیام مدرک، خواهر من کلا یه فحش به مادر همسرش داده، اونم نه مثل شما مستقیم فقط گفته ف ...

به داداشم بگم بره باهاش حرف بزنه بگه تکلیفو یکسره کنه؟

...

چاه اگه آب نده.  بی فایدس خودت آب بریزی. 

کسی که بی مسولیته بی مسئولیته فایده نداره

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .

دقیقا یکی باید واسطه بشه، اینطوری نمیشه که، الان زن بچه اش جای دیگه چیکار میکنن؟؟؟ یا خیلی بی مسئولیت یا فکر جدایی اینا تو سرش، تا کی قرار خونه پدرتون باشید؟؟؟ اگر میتونی بودن دعوا خودت بگو،اگر نه یکی بفرست یکم ازش حساب ببره

اره فقط قبلش ب داداشت بگو خامش نکنه چون مردا قلق همو بلدن 

بعد داداشت میاد میگه . برو سر زندگیت مرد غرور داره. 

چرت زیاد میگن .

با برادرت اتمام حجت کن گول شوهرت نخوره

وقتی خودت رو تو زندگی شوهرت کمرنگ میکنی دیگرون این حق رو ب خودشون میدن ک پررنگ باشن تو زندگی شوهرت و تظاهره یکسری ها باعث میشه شوهرت هرررروز نسبت ی تو سلب بشه و کلا درموردت فکرش زوعوض کنه تو باید تو خونت باشی تا سختیات رو ببینه اینک داری چقدر زحمت میکشی بخدا قسم من شوهرم جمعه ها خونس جاریام خ باباشونن و خواهراشم خونه شوهرم اما من ترجیح میدم اون یکروزوک شوهرم خونس رو پیشش بمونم و شوهرمم از این بابت رضایت داره چون همه چی فراهم میکنم روزای دیگ ام در حد ساعتی میرم خ بابام ... تو خونه خودم کارامومیکنم و بجه داری و... این وسط شوهرم میبینه ج انداره دارم تلاش میکنم 

بدنیا اومدن بچم انقد سختی کشیذم ک نگو اما وظایفی رو هم ب عهده شوهرم میذاشتم شاید کوچیک اما مهم این بود انجام بده برام اصلا ن خانوادم ن خانوادش رو اجازه ندادم وارد بشن تا بخوان کمک کنن حتی الان میگم زایمان کنم نمیذارم مامانم بیاد بنده خدا مریضه شوهرم میگ خودم هستم دیگ...

پس چکار کنم

بگذر.  اگه میتونی .

ببین هیچ مردی وقت جدایی نمیگه نمیخوامت میگه دست نگه دار میخوامت دوست دارم مشکل منم دیونه منم خراب منم. 

چرا چون قاضی بگه طلاق بده میگه نمیدم . از ترس مهریه اس.  مهر تو بزار اجرا بگو میخوامت بعد یک ماه بعد درخواست. 

مهر وقتی گذاشتی اجرا نمیگه دوست دارم چون داری ازش پول میکنی

میگه حق طلاق مال مرد قاضی زنم میخوام . 

توهم وقتی مهر گذاشتی اجرا بگو حق مهر مال زن چه طلاق بگیر چه نگیره.  

توهم سیاست داشته باش بگو منم تورو میخوام عزیزم