2777
2789
عنوان

جاری مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 75 پست

ببخشید جاریت خیلی عوضی هست . بله که گفته پس از کجا خبر داره . هه

شوهرت 🙄عکس روی گوشی زنیکه 😐😂

.

هیچی عادی بود برام اخرشم .

میگفت ببین من بدرد تو نمیخورم ب سلامت . اگرم گفت تو کسی پیدا کردی بری بگو اونش بعد طلاق بخودم ربط داره نه تو فقط پشت گوشی بگو چون خطری میاد میزنه

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جاری هرچقد مریض باشه شوهرت رو اگه دوس داری این اختلافاتو بذار کنار یکم گذشت تو زندگی به جایی برنمیخوره بشین باهاش حرف بزن و همینطور که فگتم تا زمانی جفتتون از هم دورید دعوا هست

بعدم شماانگار تو تاپیکاتون گفتید بچه کوچیک دارید با بچه کوچیکت چطور میخوای جدا شی این بچه چه گناهی کرده هنوز معنی کلمه خانواده رو درک نکرده مادر پدرش از هم جدا شن احساس میکنم یا شما خیلی سنت کمه یا باید رو خودتون بیشتر کار کنید با عرض پوزش

❤❤
جاری هرچقد مریض باشه شوهرت رو اگه دوس داری این اختلافاتو بذار کنار یکم گذشت تو زندگی به جایی برنمیخو ...

میدونی از شوهرم‌متنفرم فقط الان میخوام تیکه پارش کنم 

...
خودش نمیذاشت برم خونم هر دفه بهانه میاورد

خودش رو چکار داری شما جایی که متعلق به خودته ول کردی میخوای تو خونه مردم باشه و هیچی نفهمن.تحت هیچ شرایطی خونتو ول نکن .اینجوری رفتی وبال مادرت فردا شوهرت بی مسعولیت بارمیاد یه روزهم بچه ات رو نگه نمیداره میگه ببر پیش مادرت.اگر شرایطتت بده بگو یه شب مادرت بیاد پیشت یه شب مادرشوهرت

دقیقا تو دلش عروسیه سنده

منم جاريم وقتي مشكل دارم شاده ميگه ميخنده بعد ميره دورر شوهرم 😏

من از وقتي عروس اين خانواده شدم با من مشكل داشت استوري شوهرمو چك ميكنه كامنت ميزاره برا منو باز نميكنه 

نميدونم چرا جاري ها از هوو هم بدترن

منم ازش متنفرم حتي صداش حالمو بد ميكنه ان تر

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
اگه انقدر برات مهمه چرا مشکلتون حل نمیکنید شما الا یه بچم دارید چرا پدر مادرت هیچ اقدامی نمیکنن یا پ ...

نه مهم نیست 

پدر مادر خودم چون نگران بچه هستن دوسدارن من پیششون باشم پدر مادر اونم براشون هیچوقت هیچی مهم نبوده

...

اون کسی که باید تلاش کنه تورو با چنگ دندون بگیره شوهرت هست نه تو.

اون که تا حالا مشخص بخاری نداره .

زنیکه جاری هم مشخصه از شوهرت خوشش آمده و باهاش لاس میزنه راحت . .

اه اه برن جهنم .

چه بی فرهنگ 

طرف پسر خالم زنش سه تا بچه اورده تالار براش گرفته عشقم مادرانه شدن سومت مبارک .

.

بعد یک مرد بی احساس عقدی اینجا دل زنش شکسته 

جاری هم نمک میپاشه. 

جاری رو بلاک کن اصلا خجالت نکش تا بسوزه

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
خودش رو چکار داری شما جایی که متعلق به خودته ول کردی میخوای تو خونه مردم باشه و هیچی نفهمن.تحت هیچ ش ...

قرار بود سه هفته پیش حتی با داداشم برم خونه خودم 

تا فهمید فرداش اومد خونه بابام ک من نرم

...
بعدم شماانگار تو تاپیکاتون گفتید بچه کوچیک دارید با بچه کوچیکت چطور میخوای جدا شی این بچه چه گناهی ک ...

منم حس کردم اینقدا که میگه متنفرم بدش نمیاد از شوهرش .با یه مویز گرمیش میکنه با یه غوره سردیش