2777
2789
به اندازه من فک نکنم باشه 😞

هر کس متناسب با گنجایش خودش با سختیهایی مواجه میشه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

۱۸ دردمو نمیدونی اجی😞

فدای دلت عزیزم بخدا منم مشکل دارم غم دارم حتی نمیتونم باکسیم درد دل کنم ولی بازمیگم خدابزرگه همه چی روبه راه میشه ایشاله...توم به خداتوکل کن سعی کن اروم باشی بایه مشاور هم صحبت کن خیلی کمکت میده.چیزیت نمیشه نگران نباش

برام یه صلوات بفرستید ...ممنونتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی صبور بودم هر کس یه ظرفیتی داره ولی تو که سنی نداری اخه هنوز اینده داری چرا با خودت اینکارو م ...

الان که نمردم 😑فقط بدنم نمیدونم چرا مث ادم اهنی شده سفت وسنگین شده انگار

این وقت شب 😨زشته تو محله صبح خوب نشدم میرم دکتر الان چیزیم درد نمیکنه فقط بدنم شفت شده مث ادم اهنی ...

مایعات بخور یکیو بیدار کن دستتو بگیره بری دسشویی خودتو تخلیه کنی حداقل زنگ بزن فقط بپرس بگو چکارایی انجام بدم تا صبح آبلیمو اگه بخوری خوبه فک کنم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نکن این کارو عزیز من  لطفا دست بندازید ته حلق تون ، و خودتون وادار کنید تا بالا بیارید  ...

واقعا؟! زندگی قشنگه؟؟؟ کجاش قشنگه؟ فقط صبر کن زندگی اون روی خودشو بهت نشون بده

میزان تحصیلات روی درک و شعور آدم تاثیر نداره .
الان که نمردم 😑فقط بدنم نمیدونم چرا مث ادم اهنی شده سفت وسنگین شده انگار

منم تا مجرد بودمو خونه بابام از نظر خودم از دست مامانم به ستوه اومده بودم 

بعد ازدواجم بازم درک نمیکردم اما الان که یه مادرم کاملدرک میکنم

رفیقم بود 
هر کس متناسب با گنجایش خودش با سختیهایی مواجه میشه 

گنجایش من اینقده ابجی 😞طلاق خانواده ام ازدواج باکسی که دوسش نداری تنفر از رابطه ولی نمیتونی به کسی بگی قربانی عشق مادرت شدن ابجی اینکه هرروز دعوا و جنجال تو خونه اس