2777
2789

آره دست کن ته حلقت تا بالا بیاری

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه قرص خورده باشی الان باید منگ باشی و چت کردن خیلی عجیبه در هر صورت باید شست شوی معده انجام بشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
میشه هر کدومتون تاپیک ۴ رو گزارش بزنین😢😢😢

کدوم یعنی

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

واقعا؟! زندگی قشنگه؟؟؟ کجاش قشنگه؟ فقط صبر کن زندگی اون روی خودشو بهت نشون بده

عزیزم سختی زندگی برای همه وجود داره ، انسان بی درد اصلا وجود نداره و با فلسفه ی دنیا جور درنمیاد 

همه چیز به زاویه ی دید شما بستگی داره ....

بله زندگی با تمام سختی هاش قشنگه 

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
نه منگ نیستم فقط وقتی میاایستم سرم وبدنم سنگینه نمیتونم درست راه برم

خب حتما یه آژانس بگیر و برو بیمارستان الان شست وشو رو انجام بده و گرنه عوارض بدی به سیستم اعصاب و روان و معده ت وارد میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
منم هم سن توام گاهی وقتا از شدت ناراحتی دوس دارم خودمو پرت کنم ولی نمیدونم میمیرم یانه واس همین پشیم ...

ابجی باور کن ما نسل سوخته ایم😞بیشتر دردارو فک کنم ما دهه ۸۰یا کشیدم 

نه به قصد کما خوردم که مادرم دیگه اذیتم نکنه بزاره خودم زندگی کنم خودم تصمیم بگیرم

ی بااااا عزیزم با این کارا ب اون نتیجهای که بخوای  نمیرسی نمیشه.

از من به تو نصیحت خیلی به حرف پدر مادرت گوش کن  الانم سنی تو سنی هست که تمرکزت باید رو درس و تلاش واسه آینده و جلب رضایت پدر مادرت باشه. 

خب حتما یه آژانس بگیر و برو بیمارستان الان شست وشو رو انجام بده و گرنه عوارض بدی به سیستم اعصاب و رو ...

الااااان به مادرم چی بگم تاهمین امشب باهاش دعوا کردم بهم گفت بمیری هم دیگه برام مهم نیس بعد همه خوابن بیمارستان کحا بود ابجی بیخیال سیستم روانم بهم بریزه مشکلی نیس فقط بدنم درست بشه دعا کن خیلی بد راه میرم

ی بااااا عزیزم با این کارا ب اون نتیجهای که بخوای  نمیرسی نمیشه. از من به تو نصیحت خیلی به حرف ...

پدرو مادر ؟مادری که دخترشو به زور شوهر میده تا بتونه به عشقش برسه .یا پدری که یه عمر به بچه هاش محبت نمیکنه یاشوهری که ازش بشدت متنفری ابجی کدومو میگی