هر کس متناسب با گنجایش خودش با سختیهایی مواجه میشه
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
این وقت شب 😨زشته تو محله صبح خوب نشدم میرم دکتر الان چیزیم درد نمیکنه فقط بدنم شفت شده مث ادم اهنی ...
مایعات بخور یکیو بیدار کن دستتو بگیره بری دسشویی خودتو تخلیه کنی حداقل زنگ بزن فقط بپرس بگو چکارایی انجام بدم تا صبح آبلیمو اگه بخوری خوبه فک کنم
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
هر کس متناسب با گنجایش خودش با سختیهایی مواجه میشه
گنجایش من اینقده ابجی 😞طلاق خانواده ام ازدواج باکسی که دوسش نداری تنفر از رابطه ولی نمیتونی به کسی بگی قربانی عشق مادرت شدن ابجی اینکه هرروز دعوا و جنجال تو خونه اس