2777
2789
عنوان

شب بیدارها و شاغلها بیان.

177 بازدید | 22 پست

چطور میشه شب درس خوند صبح زود رفت سر کار؟دو هفته دیگه یه امتحان سخت دارم میخوام شبها هم درس بخونم ولی نمیشه چون شش صبح باید برم سر کار..کارمم هلپ دسک و سخت افزار هست که دورکاری امکانش نیست

تا حالا این کارو کردید؟بیخوابی اذیتتون نکرده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی خوابی...ووی اصن یادش میوفتم میخوام سکته کنم

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

من کل روز دارم  هم کار میکنم  هم درس میخونم

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
من از وقتی بچه دار شدم اصلا نمیتونم درس بخونم ... اصلااااااا امکانش نیست

خیلی سخته درک میکنم..مدام باید حواستون به بچه باشه..انشالله خدا برای هم حفظتون کنه

من خیلی تجربه درس خوندن دارم. برای دو روز شاید اینطوری بتونی دوام بیاری. دو هفته اصلا. سعی کن اوقات روزت رو بهتر استفاده کنید. از تکنیکهای تکرار استفاده کنید. یا سرکار مدام مشغول دوره کردن باشید. بعدشم به سن خیلی ربط داره. بعد از 30-35 دیگه آدم حتی توان یک شب کم خوابی هم نداره.

منم نمیتونم بی خوابی بکشم..خیلی اذیت کنندست

اصن داغونه

موقع کنکور تا ساعت ۳ بیدار میموندم اونم بزووور

هیچیم یاد نمیگرفتم

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو