2777
2789

عزیزم بیاد میفهمی قشنگ معلومه من خودم هم همش به این فکر میکردم ولی از این که درد هی میاد و میره و به مرور شدتش بیشتر میشه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

بی زحمت بگید موقعی ک بچه داره میاد بیرون اون لحضخ چ دردی هست؟دردش مثل چیه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی داره میاد بیرون تازه راحت میشی از درد.قبلش درد شدید تیر کشیدن داره    

اون قسمتی ک‌ سر بچه میاد بیرون خیلی دردناکه؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نه عزیزم.اون موقع تازه از درد راحت میشی.دردش تا وقتیه که بچه سرش نزده بیرون

عه ممنون

برای زایمان من دکتر صادقی رو خیلی قبول دارم و خودم تحت مراقبت های ایشون بودم و زایمانم رو هم ایشون انجام دادن خیلی از کارشون راضی ام

بخوای ادرس سایتشون رو بهت میدم برو سر بزن

https://www.drlalehsadeghi.com/
شماره تماس: 09120549149