2777
2789

میخام واسه شب یلدا میوه خشک کنم اما دقیقا نمیدونم چجوری این کارو کنم ک خوشگل هم بشن

تو گوگل زدم ولی گفت دستگاه میخاد ک من ندارم دستگاشو

شما میدونید بگید لطفا🎊

خودم سیب رو نازک نازک بریدم گذاشتم دو روز خشک شن ولی شکلش شبیه بیرونیا نیس اصلا😩

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام...خانم دوست شوهرم خشک کرده بود خیییلی خوشکل و خوش رنگ بود...میگفت باید میوه سفت باشه که خوشرنگ باشه بعد رو بخاری تو سینی چدنی خشک کرده بود...راستی میکفت میوه رو میشورم میزارم ابش بره بعد خردش میکرد دایره ای

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
سلام...خانم دوست شوهرم خشک کرده بود خیییلی خوشکل و خوش رنگ بود...میگفت باید میوه سفت باشه که خوشرنگ ...

اهان رو بخاری هم ایده باحالیه👌

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

ما خشک کردیم. میوه های سالم و سفت و بردار دایره شکل ببر بزار سینی بزرگ کنار بخاری. سریع خشک میشه ما سیب

موز

انبه

کیوی

زرد الو

الو سیاه 

و کلی چیز دیگ که یادم نیست و خشک میکنیم عالی میشه زمستون خیلی میخوریم

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
ما خشک کردیم. میوه های سالم و سفت و بردار دایره شکل ببر بزار سینی بزرگ کنار بخاری. سریع خشک میشه ما ...

منم الان سیب و پرتقالو خشک کردم منتظرم رضا کیوی و موزم بگیره اونارم خشک کنم🤩

منم الان سیب و پرتقالو خشک کردم منتظرم رضا کیوی و موزم بگیره اونارم خشک کنم🤩

آره انبه این قدر خوشمزه میشه. ما خودمون شهرستان باغ میوه داریم هر سال کلی خشک میکنیم مهرانم ک شهریار باغ میوه داره بازم کلی میوه خشک میکنیم هرسال😊

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو