2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12129 بازدید | 1943 پست
شمعم روشن کن به یاد گرامش😂😂😂😂بابا الان به من پیام میداد گفت از کسی انتظار ندارم الای فداششم اینق ...

میخوای یع صندلی با ملافع سفید بذاریم تو نی‌نی‌سایت روشم یع شاخع گل با یع عینک و دندون مصنوعی بذاریم بنویسیم بع یاد آن عزیز سفرکردع 🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
شمعم روشن کن به یاد گرامش😂😂😂😂بابا الان به من پیام میداد گفت از کسی انتظار ندارم الای فداششم اینق ...

توئم مث من بش پیام دادی اروم شدی😂👋🏻

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگار اگه میخونی لطفاااااا رو طرز نوشتارت یه تحدید نظر کن

یعنی چی آخه نع نا بع با ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😶😑😘

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
شمارش رو داری بگو رها گفته شمارتو میخاد اجاره بگیر بهم بده 😢 😂😂

در این حد صمیمی بودین من نمیدونستم ؟بذار بیاد جرش میدم 🤨😂😂😂💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
نگار اگه میخونی لطفاااااا رو طرز نوشتارت یه تحدید نظر کن یعنی چی آخه نع نا بع با ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

اعع ول کنین بچمو😑😂🙌🏻

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
چیشده کاپی جون‌چرا ناراحتی خاهرجان 😟

توهم فک کنم لغو دوستی زدم😂

همه رو لغو دوستی زدم .بغیر از یه چند تا. حالا ناراحتن

توهم میخای ناراحت شو😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
میخوای یع صندلی با ملافع سفید بذاریم تو نی‌نی‌سایت روشم یع شاخع گل با یع عینک و دندون ...

والا اینا دیگه شورشو درآوردن  

خودشون درس نمیخونن نمیذارن اون نگار بدبختم درس بخونه 😑😁😂

میدونم رو غلط املایی حساسی ولی مدل تایپم سلیقه ایه اونم سلیقش اینه ببعی هم عمه پشمالومه 🙄😂😂😂💙

غلامعلی حداد عادل این جمله‌تو بخونه جوراباشو میکشه رو سرش فرهنگستان‌و میکنه کاباره، خودشو بازنشسته میکنه بخدا😑

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
توئم مث من بش پیام دادی اروم شدی😂👋🏻

عاره خیلییییی ژلوفنمه بخدا نگاش کن چجوری پای نی نی سایته داره پیامای مارو میخونه؟توروخدا قیافشو نیگا؟الانم داره هر هر میخنده لابداره نگا کن نیشش باز شد 😂😂💙💙💙💙😂🤨😍❤

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
شما با صندل میرید دستشویی؟ با پاشنه بلند؟ بابا چقد شاما لاکچاری هاستین

دمپایی ابری نداشتیم اوشینی آوردم که دردش هم بیشتر باشه وقتی با پاشنه ش میکوبم تو دهنت😁😁😁😁