2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12274 بازدید | 1943 پست
مگه تاپیک سهمیه داره ، 😐 از صفحه چند دعوا شده ببینم چی بوده ؟ 

اره شیشتا تو یروز بیشتر نمیشه😂💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیا بزن بیااااااااااااااااااا کتک خورده تم رفیق🤣🤣🤣

با چوب یا با شیلنگ؟😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بابا مدلشه بچم چیکارش دارین خیلیم خوبه 😂😂💙

نگاه اینطوری مینویسه:

بع من از طرف همع بگو کع درسام زیادع 

احساس میکنم بعبعبی داره تایپ میکنع😂

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
الهی بگردم 😭براش تاپیک زدم 

شمعم روشن کن به یاد گرامش😂😂😂😂بابا الان به من پیام میداد گفت از کسی انتظار ندارم الای فداششم اینقد خواهر خوبیه😂🙄💙

شمعم روشن کن به یاد گرامش😂😂😂😂بابا الان به من پیام میداد گفت از کسی انتظار ندارم الای فداششم اینق ...

شمارش رو داری بگو رها گفته شمارتو میخاد اجاره بگیر بهم بده 😢

😂😂

💜🫀
😕😕عههه  من نبودم ی مدت این کارا چیه حتی نمیشه تاپیک هارو پاک کرد 😕

این از قدیم الایام بودا😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
نگاه اینطوری مینویسه: بع من از طرف همع بگو کع درسام زیادع  احساس میکنم بعبعبی داره تایپ می ...

میدونم رو غلط املایی حساسی ولی مدل تایپم سلیقه ایه اونم سلیقش اینه ببعی هم عمه پشمالومه 🙄😂😂😂💙

با دمپایی ابری خیس توالتی خودم میزنمت    👡👡👡

شما با صندل میرید دستشویی؟ با پاشنه بلند؟

بابا چقد شاما لاکچاری هاستین