2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12129 بازدید | 1943 پست
نگار اگه میخونی لطفاااااا رو طرز نوشتارت یه تحدید نظر کن یعنی چی آخه نع نا بع با ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

بحثو کلا منحرف کردیم رفت🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاره خیلییییی ژلوفنمه بخدا نگاش کن چجوری پای نی نی سایته داره پیامای مارو میخونه؟توروخدا قیافشو نیگا ...

ولی لامصب خیلی حس (ببخشید) 💩 یِ که بخونی ، نتونی جواب بدی 😭😭😭

😅😅😅

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...
توهم فک کنم لغو دوستی زدم😂 همه رو لغو دوستی زدم .بغیر از یه چند تا. حالا ناراحتن توهم میخای ناراح ...

بزن قدش ما اصن دوست نبودیم😎🖤🖐🏻😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
دمپایی ابری نداشتیم اوشینی آوردم که دردش هم بیشتر باشه وقتی با پاشنه ش میکوبم تو دهنت😁😁😁😁 

از کوچیک ب بزرررگ لطفا😉😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ولی لامصب خیلی حس 💩 یِ که بخونی ، نتونی جواب بدی 😭😭😭 😅😅😅

منم دو روز لغو کاربری زده بودم انگار گربه‌ای که از تو قفس ملچ‌مولوچ کردن موشا رو نگاه می‌کنه...😭

می‌خوندم نمیتونستم کامنت بذارم😣😡

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
اون هستی رو اول از همه میزنم خیلی دریده شده 🤣😑😂 @twinkelgirl    

خوب میکنی😂😂😂😂👍👍👍

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ولی لامصب خیلی حس 💩 یِ که بخونی ، نتونی جواب بدی 😭😭😭 😅😅😅

نگار نیگاش کن چی میگه؟جرش بدم؟بیخوابونم دهنش؟کی گفته بچم نمیتونه جواب بده ازونطرف تو یه سایت دیگه به من جواب میده منم کپی میفرستم برا شما با تچکر😎🖤👌🏻😂😂😂😂😂😂😂💙💙💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
منم دو روز لغو کاربری زده بودم انگار گربه‌ای که از تو قفس ملچ‌مولوچ کردن موشا رو نگاه می‌کنه...😭

وای دیوونه این مثالو از کجات درآوردی 🤣🤣🤣

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...

تو غلط میکنی دیگه از این به بعد بدون خدافظی بری. اصلا کجا بری؟

همه ش غلط کردی 😑😑😑😑❣

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
توهم فک کنم لغو دوستی زدم😂 همه رو لغو دوستی زدم .بغیر از یه چند تا. حالا ناراحتن توهم میخای ناراح ...

نه عزیزم‌اصلا به من درخاست دوستی نداده بودی که بخای لغو بزنی بعدشم من از دس همشهری و خاهرم ناراحت نمیشم میدونم چیزی تو دلت نیس تو هم‌ناراحت نباش خاهری اینجا مجازیه ارزش ناراحت بودن نداره 😘😘

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍