2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12130 بازدید | 1943 پست
به نگار بگو من تو رو لغو دوستی نزدم چون میدووونی که چقدر دوستت دارم https://uupload.ir/files/u ...

میدونه میدونه 😂💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ای دیگ چیکارت میشه کرد رهات میکنم ب حال خودت. خوش باش😂

بابا من که هیچی نمیگم تو عقده هاتو خالی میکنی🤣فک کردی عین بقیع چون بهم بگی بچه ای میسوزم؟ن چون میدونم داری عقده هاتو خالی میکنی😂🙌🏻

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
میدونه میدونه 😂💙

الحمدالله

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
@کاپ_کیک_عصبانی   و @twinkelgirl   جفتتون دارید لوس‌بازی درمیارید😑 بسسسسسه😣😡

برو پیامارو بخون

به خانوادمم توهین کرد🙃😊

برو پیامارو بخون به خانوادمم توهین کرد🙃😊

شلوغش نکن هستی

خوندم پیاما رو

من روزی صد دفعه به پسرم میگم تربیت خانوادگی نداری😂

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
بابا من که هیچی نمیگم تو عقده هاتو خالی میکنی🤣فک کردی عین بقیع چون بهم بگی بچه ای میسوزم؟ن چون میدو ...

هستی میشه هیس بشی؟

محترماااانه دارم بهت میگم

وگرنه خودت میدونی ک جای هیس باید چی مینوشتم

لطفا هیس شو عزیزم

خیلی داری فکتو تکون میدی و از انگشتات کار میکشی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
برو پیامارو بخون به خانوادمم توهین کرد🙃😊

بگو ب سوگل فدای مرامش....توورخدا دعوا نکنن...ونوس دارم گریه میکنم بخدا دستم کوتاهه دعوا میکنن دوس دارم خودمو جر بدم توورخدا حالمو بد نکنن......همتون عشقای منین بسع توروخدا😭😭😭

بخاطر نگار یه بارم شده از غرورتون بگذرین اشتی کنین فقط ناراحت ترش میکنین💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
شلوغش نکن هستی خوندم پیاما رو من روزی صد دفعه به پسرم میگم تربیت خانوادگی نداری😂

اون پسرته خاتوادش تویی

این به چه حقی به خانوادم توهین میکنه؟

کی شلوغش کرد دیروز قربون صدقش رفتم از دست نسرین ناراحت نکن الان اعصاب هممون خورده ریپم کرده مال شما خورده مال من نیس

هستی میشه هیس بشی؟ محترماااانه دارم بهت میگم وگرنه خودت میدونی ک جای هیس باید چی مینوشتم لطفا هیس ...

Cut the crap cuppi

میام همچین میزنم تو سرت بشی کاپ کیک لهیده

از هر وقت که پیام منو خوندی دیگه ریپلای دعوا نبینم😑😡

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
Cut the crap cuppi میام همچین میزنم تو سرت بشی کاپ کیک بعیده از هر وقت که پیام منو خوندی دیگه ریپل ...

وووی ترسیدم ووی لرزیدم..چشم بوق بوقی من😂😂💚😘😘😘😘😘