2777
2789
عنوان

سیسمونی

124 بازدید | 25 پست

نمی دونم سیسمونی رو کامل بگیرم یا

قبلتر می گفتم وسایلی که تا یکسالگی می خواد می گیرم وبه جای تخت وکمد ولباس بعد یکسالگی واسباب بازی پولش رو می گیرم از خانوادم بعد به مرور خودمون می گیریم

راه دستم نیست الان وسایلی بگیرم که چند سال دیگه می خواد استفاده کنه

دوست دارم به مرور بگیرم

تو اتاقمون یه کمد دیواری برای بچه هست، خودمونم با اینکه تخت دونفره داریم رو زمین تشک می ندازیم و می خوابیم شاید حالا حالا بچه نیاز به تخت نداشته باشه

حداقل تازمانی که خودش بگه تخت می خوام

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من خودم تخت وکمد رو نگرفتم... چون تا دو سالگی با من میخوابه... بعدا براش اتاق اش رو درست میکنم... دستمون تنگه نمیشه... همه ی پولامون رو دادایم رو یه سرمایه گذاری... گفتم بعدم واسش میخرم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

من فعلا بچه ندارم ولی چون خونم یه خواب داره بنظرم تخت وکمد ضروری نیست بجاش یه تیکه طلا میخرم بهتره

خب اره به خدا

سیسمونی نصفیش اشغاله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر من الان ۶ سالش داره میشه یک بار هم رو تختش نخوابید

تخت کنار مادر هم خریدم رو اون فقط ۵ ماه خوابید

کمد دیواری نداشتم کمد خریدم فقط

اشتباه نکن نخر الان .ولی خب از این جهت که گرون میشه مثلا سه سال دیگه خوبه الان بخری

ولی وسایل واجب رو بخر .

بچه دومم الان ۴۵ روزه دنیا اومده فقط دو دست سایز ۰ خریدم لباس ، پنج دست سایز ۱ و دو دست هم سایز ۲

ماه دیگه هم میخام برای سرهمی زمستونی بخرم

به نظرم توی شرایط الان که همه چی روز به روز گرونتر میشه ، سرویس خوابش رو بگیر

بچه توی تخت شما نخوابه خیلی بهتره، هم از لحاظ بهداشتی درست نیست ، هم از لحاظ امنیت و اینکه یادبگیره جدا باید بخوابه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من خودم تخت وکمد رو نگرفتم... چون تا دو سالگی با من میخوابه... بعدا براش اتاق اش رو درست میکنم... دس ...

من می گم پولش بگیرم طلا بگیرم براش بهتره تا ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوتا بچه دارم یکیشون سه سالع س تا حالا جدا از من نخابیدن ،

تخت و کمدشون عملا بی استفادس

روروک، تاب، کالسکه،کریر، اسباب بازی های زیاد ، دندونگیر، همگی بی استفاده مونده

خب اره به خدا سیسمونی نصفیش اشغاله

من مامانم برا خاهرزادم تخت وکمد گرفت حالا کمدش لباسا ووسایلشو چید ولی تختش تا الانکه 4سالشه اصلا استفادش نشد حس میکنم سیسمونی هم مثل جهیزیه بستگی داره خودت چیارو بخای استفاده کنی من همون کمدم نمیخام چون کمد دیواریام بزرگ وجاداره نصف اتاقو گرفته