2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12130 بازدید | 1943 پست
دکتر چشم‌پزشک خوب بگردم تو نت پیدا کنم و معرفی کنم بهت؟ دقیق بخووون گلم. چشماتو اینجوووری باز کن👀 ...

😂😂😂🙌🏻متاسفم برات

خاک بر سرم اونقدر بخواطرت دعوا کردم که اخرش بیای به خانوادم توهین کنی؟

تنفر کاربرا رو درک میکنم الان🙃خوبه چن روز نشده رو واقعیتو نشونم دادی

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
😂😂😂🙌🏻متاسفم برات خاک بر سرم اونقدر بخواطرت دعوا کردم که اخرش بیای به خانوادم توهین کنی؟ تنفر ...

اره اتفاااقاااااااااااا منم ب این رسیدم ک راست میگن یه مشت بچه جمع شدن تو سایت. واااقعاااا راست گفتن. از واقعیت فرار میکردیم ولی الان میبینم واااای حق دااشتن. بچههههه. لووووووس. افاده ای. پرروووو. همش درست بود

من کاریت نداشتم تو اومدی ریپ زدی انگ بی معرفت بودن زدی بهم پس دیگه هم ریپ نزن. مگه کارای مهمی نداشتی؟ برو دیگه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اتفاااقاااااااااااا منم ب این رسیدم ک راست میگن یه مشت بچه جمع شدن تو سایت. واااقعاااا راست گفتن ...

میبینم تویم عین اونا عقده ای شدی ماشالا😂

بیا بزنم به مغزت (تخته) بلکه چشم نخورم

میگماااا ریپ نزن😐

جواااب نداده😐پاسخ نددده😐

حوصلمو سر بردی😐👎

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بس کنین خلوضعا نگار میگه کمتر لنگ و لگد بندازین به هم دوتاتونو دوس داره ایش😂😂💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
آرزو من بدترم بس گریه کردم چشام باز نمیشه بخدا😭😭😭😭😭😭😭😭لب ب غذا نتونستم بزنم هی نمیتونم از سا ...

این چه ادا اصولیع در اوردین مگ رفته که دیگ نیاد که اینجوری گریه میکنین خود نگارم راضی نیستا اینطوری میکنی پروفتو عوض کن دختر خوب نگارم چند روز دیگ‌میاد غصه نداره که خوشبحال نگار که اینقد دوستای با معرفت داره 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
بیا بزنم به مغزت (تخته) بلکه چشم نخورم میگماااا ریپ نزن😐 جواااب نداده😐پاسخ نددده😐 حوصلمو سر ...

ریپ میزنم دلم میخواد دلللل😁😁😁😐😑

خوبه دیگه خودتم قبول داری😂🙌🏻

بیا بزنم به مغزت (تخته) بلکه چشم نخورم میگماااا ریپ نزن😐 جواااب نداده😐پاسخ نددده😐 حوصلمو سر ...

پیام از طرف نگار :

بخدا همتون با مرامین.....هستی میگ ب کاپ کیک معرفت نداری برا نگار تاپیک نزدی...دعواشون شدععع...دارم دق میکنم بخدا..لعنت بم ک باعث شدم دعوا کنن
بخدا من از کسی انتظار ندارممممم
سوگلم خیلی دختر خوبیع عزیزع برام
هستیم تاج سرمع
بهوشن بگو بس کنن حالم بد میشع

کمتر بزنین به تیپو تاپ هم🙄💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
بس کنین خلوضعا نگار میگه کمتر لنگ و لگد بندازین به هم دوتاتونو دوس داره ایش😂😂💙

به نگار بگو من تو رو لغو دوستی نزدم

چون میدووونی که چقدر دوستت دارم

https://uupload.ir/files/um67_۲۰۲۰۱۲۱۴_۱۰۲۵۱۷.jpg

ریپ میزنم دلم میخواد دلللل😁😁😁😐😑 خوبه دیگه خودتم قبول داری😂🙌🏻

بچه ای دیگ

چیکارت میشه کرد

رهات میکنم ب حال خودت. خوش باش😂

@کاپ_کیک_عصبانی     شنفتی؟شنیدی؟خاچچچچ بر سر من که عین دوتا بچه قنداقی هستین🙄😂😂💙 @ ...

من شروع نکردم ک حالا من تمومش کنم